Рецепт Куряча котлета по ГОСТу
Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині!
опис приготування:
Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. ніякої шкіри, якщо ви готуєте фарш самі. На те він і ГОСТ, що диктує чіткі пропорції і інгредієнти. Ніяких овочів і зелені тут немає. Смачна і ситна куряча котлета! що, батона досить багато. Але рекомендую хоча б раз приготувати саме так, а в наступний раз вже можна і на око! Але мені дуже подобається оригінальний варіант, тому розповім докладно, як приготувати курячу котлету по ГОСТу.
- фарш курячий— 0,5 кілограма(з філе грудки)
- фарш курячий— 0,5 кілограма(з філе стегна, ніжок)
- хліб білий— 250 грам(без кірки)
- молоко— 350 мілілітрів
- Вершкове масло— 130 грам(30 грам в фарш, 100 грам для смаження)
- сіль— За смаком
- Сухарі паніровочні— 100 грам
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
Хліб без кірки розділіть на шматочки і замочіть в молоці.
Корки пробийте блендером і перемішайте з сухарями. Будемо використовувати для панірування.
Фарш ретельно розімніть і перемішайте з замоченим хлібом, потім додайте 30 грам розм'якшеного (НЕ розтопленого) вершкового масла. Посоліть за смаком і знову перемішайте.
Столовою ложкою візьміть фарш, сформуйте котлету і обваляйте в паніровці.
Смажте котлети на топленому маслі або на суміші рослинного і вершкового масла.
Обсмажте котлети з двох сторін на середньому вогні.
Потім поставте на бік і потім під кришкою 5-7 хвилин.
Готово! Смачного!
Подібні рецепти
Печиво з гречаної-вівсяної муки з яблуком
Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...
Котлета «Гомель»
Котлета "; Гомельська" - смачна страва білоруської кухні. Таке гаряче відмінно підійде для святкового столу. Виходить ефектно і красиво! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Гомельські котлети - це блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Готувати його просто, але доведеться трохи пов...
Торт «столичний» по ГОСТу
Багато з нас з самого дитинства люблять радянську випічку. Вона знайома багатьом людям, і її часто продають в магазинах. Деякі рецепти можна повторити у себе вдома. наприклад, як цей доступний варіант. опис приготування: Я описала, як приготувати кекс "; Столичний" по ГОСТу. Головна його фішка...
Київський торт по ГОСТу
Сьогодні я розповім вам, як приготувати київський торт по ГОСТу — це дуже простий рецепт. Торт поверне вам приємні спогади з дитинства. Приступаємо до приготування! опис приготування: Готовий тортик необхідно охолодити в холодильнику протягом години, а краще двох-трьох. Прикрашайте торт на сві...
Кесаділья куряча
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...