Рецепт Куряча котлета по ГОСТу

Рецепт Куряча котлета по ГОСТу
Кількість порцій: 16-18 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині!

опис приготування:

Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. ніякої шкіри, якщо ви готуєте фарш самі. На те він і ГОСТ, що диктує чіткі пропорції і інгредієнти. Ніяких овочів і зелені тут немає. Смачна і ситна куряча котлета! що, батона досить багато. Але рекомендую хоча б раз приготувати саме так, а в наступний раз вже можна і на око! Але мені дуже подобається оригінальний варіант, тому розповім докладно, як приготувати курячу котлету по ГОСТу.

  • фарш курячий— 0,5 кілограма(з філе грудки)
  • фарш курячий— 0,5 кілограма(з філе стегна, ніжок)
  • хліб білий— 250 грам(без кірки)
  • молоко— 350 мілілітрів
  • Вершкове масло— 130 грам(30 грам в фарш, 100 грам для смаження)
  • сіль— За смаком
  • Сухарі паніровочні— 100 грам
  • Масло рослинне— 100 мілілітрів
Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 2 Хліб без кірки розділіть на шматочки і замочіть в молоці.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 3 Корки пробийте блендером і перемішайте з сухарями. Будемо використовувати для панірування.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 4 Фарш ретельно розімніть і перемішайте з замоченим хлібом, потім додайте 30 грам розм'якшеного (НЕ розтопленого) вершкового масла. Посоліть за смаком і знову перемішайте.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 5 Столовою ложкою візьміть фарш, сформуйте котлету і обваляйте в паніровці.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 6 Смажте котлети на топленому маслі або на суміші рослинного і вершкового масла.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 7 Обсмажте котлети з двох сторін на середньому вогні.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 8 Потім поставте на бік і потім під кришкою 5-7 хвилин.

Куряча котлета по ГОСТу - фото крок 9 Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Котлета варгашінская

Печиво з гречаної-вівсяної муки з яблуком

Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...

Котлета «Гомель»

Котлета «Гомель»

Котлета "; Гомельська" - смачна страва білоруської кухні. Таке гаряче відмінно підійде для святкового столу. Виходить ефектно і красиво! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Гомельські котлети - це блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Готувати його просто, але доведеться трохи пов...

Торт «столичний» по ГОСТу

Торт «столичний» по ГОСТу

Багато з нас з самого дитинства люблять радянську випічку. Вона знайома багатьом людям, і її часто продають в магазинах. Деякі рецепти можна повторити у себе вдома. наприклад, як цей доступний варіант. опис приготування: Я описала, як приготувати кекс "; Столичний" по ГОСТу. Головна його фішка...

Київський торт по ГОСТу

Київський торт по ГОСТу

Сьогодні я розповім вам, як приготувати київський торт по ГОСТу — це дуже простий рецепт. Торт поверне вам приємні спогади з дитинства. Приступаємо до приготування! опис приготування: Готовий тортик необхідно охолодити в холодильнику протягом години, а краще двох-трьох. Прикрашайте торт на сві...

Кесаділья куряча

Кесаділья куряча

Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...