Рецепт Київський торт по ГОСТу

Рецепт Київський торт по ГОСТу
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати київський торт по ГОСТу — це дуже простий рецепт. Торт поверне вам приємні спогади з дитинства. Приступаємо до приготування!

опис приготування:

Готовий тортик необхідно охолодити в холодильнику протягом години, а краще двох-трьох. Прикрашайте торт на свій смак. Я використовувала залишки двох видів крему. Торт виходить хрустким, в міру просоченим і дуже смачним. Відмінно підійде до чаю!

  • яєчні білки— 200 грам
  • Obžarennyj funduk— 150 грам
  • борошно— 45 грам
  • цукор— 235 грам(50 г — до горіхів, 185 г — до білків)
  • Вершкове масло— 250 грам(крем )
  • молоко— 150 грам
  • яйця— 1 штука
  • цукор— 225 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • какао— 10 грам
  • коньяк— 1 Ст. ложка
Київський торт по ГОСТу - фото крок 1 Починаємо з приготування коржів. Rubima obžarennyj funduk, змішуємо його з просіяного борошном і невеликою кількістю цукру.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 2 Яєчні білки збиваємо міксером в пишну піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до піків.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 3 Додаємо горіхову суміш до яєчних білків, ретельно перемішуємо.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 4 Форми для випікання застилає пергаментом, ділимо яєчно-горіхове тісто на дві частини. Випікаємо два коржі протягом 2 годин при температурі 150 градусів.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 5 Тепер готуємо крем. Для сиропу змішуємо 150 гр молока і 1 яйце, проціджуємо, щоб позбутися від плівок, кладемо 225 г пісочний (можна додати 10 г ванільного цукру), ставимо на повільний вогонь, помішуючи, доводимо до кипіння і варимо до легкого загустіння. Змішуємо всі інгредієнти, крім какао. Я поділяю крем на дві частини, в одну додаємо какао, таким чином отримуємо два види крему. Промащуємо перший корж світлим кремом.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 6 Накриваємо другим коржем, змащуємо його темним кремом з какао.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 7 Обрізаємо зайве і подрібнюємо за допомогою блендера в крихту.

Київський торт по ГОСТу - фото крок 8 Змащуємо бортики торта кремом, прикрашаємо крихтою і відправляємо в холодильник на кілька годин. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Торт «столичний» по ГОСТу

Справжній київський торт

Багато з нас з самого дитинства люблять радянську випічку. Вона знайома багатьом людям, і її часто продають в магазинах. Деякі рецепти можна повторити у себе вдома. наприклад, як цей доступний варіант. опис приготування: Я описала, як приготувати кекс "; Столичний" по ГОСТу. Головна його фішка...

Куряча котлета по ГОСТу

Куряча котлета по ГОСТу

Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...