Рецепт Торт «столичний» по ГОСТу
Багато з нас з самого дитинства люблять радянську випічку. Вона знайома багатьом людям, і її часто продають в магазинах. Деякі рецепти можна повторити у себе вдома. наприклад, як цей доступний варіант.
опис приготування:
Я описала, як приготувати кекс "; Столичний" по ГОСТу. Головна його фішка в великій кількості родзинок. Тісто виходить м'яким і розсипчастим. Загалом - ідеальне доповнення для чаю на кожен день. Якщо додати трохи декору, то випічку можна подати на Новий рік або День Народження.
- борошно— 250 грам
- Вершкове масло— 170 грам
- Ізюм— 170 грам
- цукор— 170 грам
- яйце— 3 штуки
- цукор ванільний— 1 Чайна ложка
- розпушувач— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
- Цукрова пудра— За смаком
Збийте міксером м'яке масло зі звичайним і ванільним цукром до утворення єдиної консистенції.
продовжуючи збивати, додайте туди ж яйця з сіллю.
Додайте в масу родзинки. перемішайте все.
просійте борошно. Половину додайте до основної маси разом з розпушувачем. Все збийте міксером.
Додайте борошно, що залишилося, замішайте тісто ложкою.
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть в неї тісто. По середині зробіть борозну, щоб тісто правильно розподілилася при випічці.
Запікайте кекс при 170 градусах в духовці протягом 1,5 годин. Подавайте випічку остигнула, посипавши її цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Хліб «столичний» по ГОСТу
Сьогодні я розповім вам, як приготувати київський торт по ГОСТу — це дуже простий рецепт. Торт поверне вам приємні спогади з дитинства. Приступаємо до приготування! опис приготування: Готовий тортик необхідно охолодити в холодильнику протягом години, а краще двох-трьох. Прикрашайте торт на сві...
Куряча котлета по ГОСТу
Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...