Рецепт Торт «столичний» по ГОСТу

Рецепт Торт «столичний» по ГОСТу
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Багато з нас з самого дитинства люблять радянську випічку. Вона знайома багатьом людям, і її часто продають в магазинах. Деякі рецепти можна повторити у себе вдома. наприклад, як цей доступний варіант.

опис приготування:

Я описала, як приготувати кекс "; Столичний" по ГОСТу. Головна його фішка в великій кількості родзинок. Тісто виходить м'яким і розсипчастим. Загалом - ідеальне доповнення для чаю на кожен день. Якщо додати трохи декору, то випічку можна подати на Новий рік або День Народження.

  • борошно— 250 грам
  • Вершкове масло— 170 грам
  • Ізюм— 170 грам
  • цукор— 170 грам
  • яйце— 3 штуки
  • цукор ванільний— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Цукрова пудра— За смаком
Кекс Ізюм промийте в теплій воді, а потім його просушіть.

Кекс Збийте міксером м'яке масло зі звичайним і ванільним цукром до утворення єдиної консистенції.

Кекс продовжуючи збивати, додайте туди ж яйця з сіллю.

Кекс Додайте в масу родзинки. перемішайте все.

Кекс просійте борошно. Половину додайте до основної маси разом з розпушувачем. Все збийте міксером.

Кекс Додайте борошно, що залишилося, замішайте тісто ложкою.

Кекс Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть в неї тісто. По середині зробіть борозну, щоб тісто правильно розподілилася при випічці.

Кекс Запікайте кекс при 170 градусах в духовці протягом 1,5 годин. Подавайте випічку остигнула, посипавши її цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Київський торт по ГОСТу

Хліб «столичний» по ГОСТу

Сьогодні я розповім вам, як приготувати київський торт по ГОСТу — це дуже простий рецепт. Торт поверне вам приємні спогади з дитинства. Приступаємо до приготування! опис приготування: Готовий тортик необхідно охолодити в холодильнику протягом години, а краще двох-трьох. Прикрашайте торт на сві...

Куряча котлета по ГОСТу

Куряча котлета по ГОСТу

Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...