Рецепт Котлета варгашінская

Рецепт Котлета варгашінская
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь!

опис приготування:

Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за рецептом поділилася зі мною моя подруга, яка виросла там. Їй в дитинстві завжди готувала такі котлети мама і бабуся. Тому повірте, це справжнісінький рецепт, як приготувати котлету варгашінскую. обов'язково спробуйте!

  • фарш м'ясний— 500 грам
  • Капуста квашена— 250 грам(з розсолом)
  • Цибуля— 1 штука
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів(для смаження)
  • яйце— 1 штука
  • Чорний перець— За смаком(мелений)
  • сіль— За смаком
  • Сухарі паніровочні— 4 Ст. ложки
котлета варгашінская - фото крок 1 цибулю очистіть, дрібно поріжте і спассеруйте на розігрітій олії до прозорості.

котлета варгашінская - фото крок 2 Квашену капусту поріжте дрібно і разом з розсолом (НЕ віджимаючи) додайте до цибулі. закрийте кришкою, Тушіте 10 хвилин до випаровування рідини. Капуста повинна перестати хрустіти і стати м'якою.

котлета варгашінская - фото крок 3 М'ясний фарш (у мене свинина + грудка індички), тушковані цибулю і капусту, яйце, перець і сіль ретельно перемішайте до однорідності. соліть акуратно, так як квашена капуста вже солона!

котлета варгашінская - фото крок 4 Панірувальні сухарі просійте через сито, так панірування буде рівніше. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх в сухарях.

котлета варгашінская - фото крок 5 Обсмажте їх в розігрітій олії 5 хвилин з одного боку, потім переверніть. Закрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин.

котлета варгашінская - фото крок 6 Подавайте з вашим улюбленим гарніром і томатним соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Котлета «Гомель»

Київська котлета

Котлета "; Гомельська" - смачна страва білоруської кухні. Таке гаряче відмінно підійде для святкового столу. Виходить ефектно і красиво! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Гомельські котлети - це блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Готувати його просто, але доведеться трохи пов...

Куряча котлета по ГОСТу

Куряча котлета по ГОСТу

Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...