Рецепт Котлета «Гомель»
Котлета "; Гомельська" - смачна страва білоруської кухні. Таке гаряче відмінно підійде для святкового столу. Виходить ефектно і красиво! Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
Гомельські котлети - це блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Готувати його просто, але доведеться трохи повозитися. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням, щоб порадувати рідних і близьких.
- свинячі стейки— 300-500 грам
- гриби свіжі— 200 грам(печериці або гливи)
- сир— 100 грам(твердий)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- зелень— 15-20 грам(кріп, петрушка)
- Картопля— 3-4 штук
- яйце— 1 штука
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка(або за смаком)
- Чорний мелений перець— 1 щіпка
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Дрібно наріжте гриби, цибулю наріжте півкільцями або чверть-кільцями. Обсмажте на сковороді на рослинному маслі майже до готовності. Приправити сіллю і poperčite.
Сир натріть на крупній тертці.
Додайте до обсмаженою грибів і цибулі сир і подрібнену зелень, перемішайте.
Свинячий стейк злегка відбийте, викладіть на нього начинку, згорніть у вигляді котлети.
Підготуйте котлети до подальшої обробки.
Натріть сиру картоплю на крупній тертці.
Обваляйте котлети в борошні.
Умочіть котлету з усіх боків у збитому яйці.
На останньому етапі обваляйте котлети в тертому сирій картоплі. постарайтеся, щоб картопля утримувався на котлети.
Викладіть котлети в розігріту сковороду, обсмажте до рум'яності з усіх боків. При перевертанні будьте обережні, щоб панірування не обсипалася.
Обсмажені котлети перекладіть у форму для випічки.
Доведіть котлети до готовності в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
Подавайте котлети з овочевим гарніром, з майонезом, сметаною або будь-яким іншим соусом, який вам подобається.
котлети смачні, соковиті, з сюрпризом всередині. Справжнє святкове блюдо! Смачного!
Подібні рецепти
Котлета свиняча натуральна
Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...
Куряча котлета по ГОСТу
Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...