Рецепт Котлета «Гомель»

Рецепт Котлета «Гомель»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Котлета "; Гомельська" - смачна страва білоруської кухні. Таке гаряче відмінно підійде для святкового столу. Виходить ефектно і красиво! Беріть на замітку рецепт!

опис приготування:

Гомельські котлети - це блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл. Готувати його просто, але доведеться трохи повозитися. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням, щоб порадувати рідних і близьких.

  • свинячі стейки— 300-500 грам
  • гриби свіжі— 200 грам(печериці або гливи)
  • сир— 100 грам(твердий)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • зелень— 15-20 грам(кріп, петрушка)
  • Картопля— 3-4 штук
  • яйце— 1 штука
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка(або за смаком)
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Котлета Підготуйте інгредієнти.

Котлета Дрібно наріжте гриби, цибулю наріжте півкільцями або чверть-кільцями. Обсмажте на сковороді на рослинному маслі майже до готовності. Приправити сіллю і poperčite.

Котлета Сир натріть на крупній тертці.

Котлета Додайте до обсмаженою грибів і цибулі сир і подрібнену зелень, перемішайте.

Котлета Свинячий стейк злегка відбийте, викладіть на нього начинку, згорніть у вигляді котлети.

Котлета Підготуйте котлети до подальшої обробки.

Котлета Натріть сиру картоплю на крупній тертці.

Котлета Обваляйте котлети в борошні.

Котлета Умочіть котлету з усіх боків у збитому яйці.

Котлета На останньому етапі обваляйте котлети в тертому сирій картоплі. постарайтеся, щоб картопля утримувався на котлети.

Котлета Викладіть котлети в розігріту сковороду, обсмажте до рум'яності з усіх боків. При перевертанні будьте обережні, щоб панірування не обсипалася.

Котлета Обсмажені котлети перекладіть у форму для випічки.

Котлета Доведіть котлети до готовності в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Котлета Подавайте котлети з овочевим гарніром, з майонезом, сметаною або будь-яким іншим соусом, який вам подобається.

Котлета котлети смачні, соковиті, з сюрпризом всередині. Справжнє святкове блюдо! Смачного!

Подібні рецепти

Котлета варгашінская

Котлета свиняча натуральна

Котлета варгашінская виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. А секрет простий! У м'ясний фарш додається квашена капуста. незвично, але дуже смачно! зацікавила? Тоді читайте і угощайтесь! опис приготування: Пропоную вашій увазі ще одне чудове блюдо з уральської кухні. І знову секретами за ре...

Куряча котлета по ГОСТу

Куряча котлета по ГОСТу

Найпростіший набір інгредієнтів для курячих котлет ви зустрінете в цьому рецепті з радянських кулінарних книг. Але наскільки ж вони смачні, як в дитинстві! Хрустка скоринка і ніжне м'ясо всередині! опис приготування: Для приготування фаршу потрібно використовувати суміш м'яса грудки і ніжок. н...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...