Рецепт Курка по-прованськи

Рецепт Курка по-прованськи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курка по-прованськи — це дуже смачне, барвисте і ароматне блюдо з курки. курка, соус, овочі — все тут прекрасно поєднується і доповнює один одного. Спробуйте, чудовий рецепт ж!

опис приготування:

У кулінарії я дуже люблю формулу: мінімум старань — максимальний результат. Курка по-прованськи — це саме таке блюдо, з яким возитися абсолютно не треба, проте виходить воно неймовірно смачним. А вже як воно пахне завдяки прованським травам — повірте мені

Як там співається, ще трохи — і Прованс?


  • курка (вагою близько 1 кг)  — 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • помідори— 3 штуки
  • Маслини без кісточок— 100 грам
  • часник— 5 зубчиків
  • Сухі прованські трави— 2 чайних ложки
  • Насіння кропу— 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний горошком— 6 штук
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
Курка по-прованськи - фото крок 1 Первым делом крупно нашинкуем луковицу.

Курка по-прованськи - фото крок 2 Помідори очищаем от кожуры и нарезаем крупными дольками.

Курка по-прованськи - фото крок 3 Маслины разрезаем пополам или на четвертины.

Курка по-прованськи - фото крок 4 Часник дрібно рубаємо.

Курка по-прованськи - фото крок 5 Все овощи перемешиваем, добавляем к ним половину прованских трав, семена укропа и соль.

Курка по-прованськи - фото крок 6 Делаем маринад для курицы. змішуємо 2 мелко порубленных зубчика чеснока, оливкова олія, немного соли и вторую половину прованских трав.

Курка по-прованськи - фото крок 7 Получившимся маринадом хорошенько обмазываем курицу.

Курка по-прованськи - фото крок 8 Беремо форму для запікання, слегка смазываем маслом. Выкладываем в нее половину овощей, потім курку, затем вторую половину овощей.

Курка по-прованськи - фото крок 9 випікаємо приблизно 1 час 15 хвилин при 180 градусах до готовности курицы. Подавати можна як з гарніром, так и без ничего. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Салат «на Dachen»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...