Рецепт Курка по-прованськи
Курка по-прованськи — це дуже смачне, барвисте і ароматне блюдо з курки. курка, соус, овочі — все тут прекрасно поєднується і доповнює один одного. Спробуйте, чудовий рецепт ж!
опис приготування:
У кулінарії я дуже люблю формулу: мінімум старань — максимальний результат. Курка по-прованськи — це саме таке блюдо, з яким возитися абсолютно не треба, проте виходить воно неймовірно смачним. А вже як воно пахне завдяки прованським травам — повірте мені
Як там співається, ще трохи — і Прованс?
- курка (вагою близько 1 кг) — 1 штука
- цибулина— 1 штука
- помідори— 3 штуки
- Маслини без кісточок— 100 грам
- часник— 5 зубчиків
- Сухі прованські трави— 2 чайних ложки
- Насіння кропу— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний горошком— 6 штук
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
Помідори очищаем от кожуры и нарезаем крупными дольками.
Маслины разрезаем пополам или на четвертины.
Часник дрібно рубаємо.
Все овощи перемешиваем, добавляем к ним половину прованских трав, семена укропа и соль.
Делаем маринад для курицы. змішуємо 2 мелко порубленных зубчика чеснока, оливкова олія, немного соли и вторую половину прованских трав.
Получившимся маринадом хорошенько обмазываем курицу.
Беремо форму для запікання, слегка смазываем маслом. Выкладываем в нее половину овощей, потім курку, затем вторую половину овощей.
випікаємо приблизно 1 час 15 хвилин при 180 градусах до готовности курицы. Подавати можна як з гарніром, так и без ничего. Смачного!
Подібні рецепти
Салат «на Dachen»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...