Рецепт Кавовий чізкейк

Рецепт Кавовий чізкейк
Кількість порцій: 12-16 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування шоколадного чизкейка з шоколадною глазур'ю, вершковим кремом з еспресо і вершкової помадкою.

опис приготування:

Приготування цього чізкейку зажадає у вас вправності, зате результат перевершить всі очікування!

  • чізкейк:шоколадних вафель— 270 грам
  • напівсолодкого шоколаду— 180 грам
  • мускатного горіха— 1/8 чайних ложки
  • вершкового масла— 7 Ст. ложок
  • напівсолодкого шоколаду— 600 грам
  • кавового лікеру— 1/4 склянки
  • вершкового сиру— 720 грам
  • цукру— 1 Склянка
  • борошна— 1 1/2  Ст. ложки
  • темного рому— 1 1/2  Ст. ложки
  • розчинної кави еспресо— 1 1/2  Ст. ложки
  • меленого еспресо— 1 1/2  Ст. ложки
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • чорної патоки— 1 1/2  чайних ложки
  • яйця— 3 штуки
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
кавовий чізкейк - фото крок 1 1. зробити тісто. Дрібно подрібнити печиво, шоколад, коричневий цукор і мускатний горіх в кухонному комбайні. Додати вершкове масло і збивати приблизно 1 хвилину. Викласти масу в форму для пирога. Обернути поліетиленову плівку навколо пальця і ​​акуратно притиснути суміш до поверхні, формуючи бортики по краях.

кавовий чізкейк - фото крок 2 2. зробити глазур. Довести до кипіння вершки на слабкому вогні у великій каструлі. Зняти з вогню, додати нарізаний шоколад і лікер Калуа. збивати, поки шоколад не розтане, до однорідної консистенції. залити 2 склянками глазурі шоколадне тісто. заморозити близько 30 хвилин. Частину, що залишилася глазур накрити кришкою і дати постояти при кімнатній температурі, щоб пізніше використовувати для прикраси.

кавовий чізкейк - фото крок 3 3. зробити начинку. Встановити стійку в середині духовки і розігріти до 175 градусів. Використовуючи електричний міксер, збити вершковий сир і цукор у великій мисці. Додати борошно і збити. перемішати ром, еспресо, ванільний екстракт і патоку в невеликій мисці, потім додати в сирну суміш. Додати яйця, по одному за раз, і збити. Вилити начинку поверх глазурі, викласти форму на деко і випікати до коричневої верхівки і тріщин по краях, приблизно 1 час. Дати охолонути у формі 15 хвилин. Підтримувати температуру духовки.

кавовий чізкейк - фото крок 4 4. зробити помадку. збити сметану, цукор і ваніль в середній мисці. Залити помадку на чізкейк і запікати від 10 до 15 хвилин. охолодити близько 3 годин. Витягти з форми і декоративно прикрасити шоколадною глазур'ю, помістивши її в кондитерський мішок.

Подібні рецепти

Кавовий глінтвейн по-французьки

Морквяні сирники з апельсиновим ароматом

всі звикли, що основа глінтвейну - це червоне вино. виявляється, що існують і інші різновиди. Наприклад, ви знали, як приготувати кавовий глінтвейн по-французьки? немає? Спробуйте! опис приготування: Немає нічого кращого смачного і корисного напою, який зігріє навіть в найлютіші морози. Саме т...

Кавовий кекс на сметані

Кавовий кекс на сметані

Цей кекс стане справжньою знахідкою для будь-якого любителя кави! ароматний, ніжний і дуже смачний, він стане яскравою родзинкою будь-якого чаювання. ось, як приготувати кавовий кекс на сметані. опис приготування: Кекс завжди служить відмінним ласощами під час будь-якого чаювання, а якщо у вас...

Кавовий лікер в домашніх умовах

Кавовий лікер в домашніх умовах

Найароматніший лікер, який ви можете приготувати в домашніх умовах, — кавовий! Для приготування напою підійде будь-який сорт меленої кави, бажано без гіркуватості. термін настоювання — 2 тижні. опис приготування: Лікер з кавою можна зберігати тривалий час в холодильнику, але витримати його пот...

Кавовий пиріг

Кавовий пиріг

Рецепт приготування ароматного кавового пирога з вершковою глазур'ю. опис приготування: Це пиріг для справжніх любителів кави. Пиріг кавовий і зовні, і всередині. борошна— 2 склянки цукру— 2 склянки солі— 1/4 чайних ложки палички масла— 2 штуки розчинної кави— 3 Ст. ложки сколотин— 1/2 склян...

Кавовий торт

Кавовий торт

Кавовий торт приготувати не дуже-то просто, але повірте — гра варта свічок. Торт виходить дивовижно смачним, його не соромно поставити на стіл для найдорожчих гостей. розкішний торт! опис приготування: Серед всіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у кого...