Рецепт Кавовий пиріг

Рецепт Кавовий пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування ароматного кавового пирога з вершковою глазур'ю.

опис приготування:

Це пиріг для справжніх любителів кави. Пиріг кавовий і зовні, і всередині.

  • борошна— 2 склянки
  • цукру— 2 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • палички масла— 2 штуки
  • розчинної кави— 3 Ст. ложки
  • сколотин— 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • харчової соди— 1 Чайна ложка
  • ванілі— 2 чайних ложки
  • для глазурі:палички масла— 1 штука
  • цукру— 450 грам
  • розчинної кави— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • жирних вершків— 4 Ст. ложки
кавовий пиріг - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом і посипати борошном дві круглі форми для випічки. У великій мисці змішати цукор, пристрасть і 1 / 4 чайної ложки солі. Відкласти в сторону.

кавовий пиріг - фото крок 2 2. розтопити 2 палички масла в каструлі на слабкому вогні. Додати 3 столові ложки розчинної кави на 1 склянку окропу. Відкласти в сторону.

кавовий пиріг - фото крок 3 3. Як тільки вершкове масло розтане, додати кавову суміш в каструлю. Довести до кипіння, варити 10 секунд, потім вимкнути вогонь. Відкласти в сторону.

кавовий пиріг - фото крок 4 4. В окремій мисці змішати сколотини, яйця, соду і ваніль. Вилити суміш масла і кави в суміш борошна. Перемішати разом обережно. Додати яєчну суміш і акуратно перемішати.

кавовий пиріг - фото крок 5 5. Вилити суміш у підготовлені форми. Випікати пиріг від 20 до 22 хвилин. Дати пирогу повністю охолонути.

кавовий пиріг - фото крок 6 6. Змішати в мисці вершкове масло, цукор, розчинна кава, сіль і жирні вершки. Покрити отриманої глазур'ю обидва коржа пирога.

кавовий пиріг - фото крок 7 7. Охолодити пиріг в холодильнику протягом перед подачею на стіл. Розрізати пиріг на шматочки і подавати.

Подібні рецепти

Кавовий пиріг з апельсинами

Бутерброд с грудинкой

Не дуже солодкий, повітряний кавовий пиріг ідеально підійде на сніданок або полуденок. Соковите і яскраве оформлення порадує око. Тому випічка також підійде і для святкового столу. опис приготування: Завдяки меду виходить глазурований апельсин. Неймовірний аромат і ніжний смак. Тортик цілком м...

Кавовий глінтвейн по-французьки

Кавовий глінтвейн по-французьки

всі звикли, що основа глінтвейну - це червоне вино. виявляється, що існують і інші різновиди. Наприклад, ви знали, як приготувати кавовий глінтвейн по-французьки? немає? Спробуйте! опис приготування: Немає нічого кращого смачного і корисного напою, який зігріє навіть в найлютіші морози. Саме т...

Кавовий кекс на сметані

Кавовий кекс на сметані

Цей кекс стане справжньою знахідкою для будь-якого любителя кави! ароматний, ніжний і дуже смачний, він стане яскравою родзинкою будь-якого чаювання. ось, як приготувати кавовий кекс на сметані. опис приготування: Кекс завжди служить відмінним ласощами під час будь-якого чаювання, а якщо у вас...

Кавовий лікер в домашніх умовах

Кавовий лікер в домашніх умовах

Найароматніший лікер, який ви можете приготувати в домашніх умовах, — кавовий! Для приготування напою підійде будь-який сорт меленої кави, бажано без гіркуватості. термін настоювання — 2 тижні. опис приготування: Лікер з кавою можна зберігати тривалий час в холодильнику, але витримати його пот...

Кавовий торт

Кавовий торт

Кавовий торт приготувати не дуже-то просто, але повірте — гра варта свічок. Торт виходить дивовижно смачним, його не соромно поставити на стіл для найдорожчих гостей. розкішний торт! опис приготування: Серед всіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у кого...