Рецепт Коза, тушеная с рисом

Рецепт Коза, тушеная с рисом
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Продукты для приготовления этого блюда несложно найти на рынке, приготувати просто. Порадуйте своих близких и гостей необычным блюдом. Вкус и аромат вы не забудете долго. Спробуйте!

опис приготування:

Под бокальчик сухого красного вина вы выслушаете много похвал за праздничным столом. Не забудьте приготовить картофельное пюре к тушеной козлятине. Смачного!

  • Коза— 1,5 кілограма
  • Мал— 1 Склянка
  • Цибуля зелена— 50 грам(1 пучок)
  • кріп— 50 грам(1 пучок)
  • м'ята— 50 грам(1 пучок)
  • Ізюм білий без кісточок— 1 Склянка
  • вода— 2,5 склянки
  • айва— 1 штука
  • Масло оливкове— За смаком(Для обжарки)
  • сіль, перець, паприка— За смаком
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
Коза, тушеная с рисом - фото крок 1 Мелко порежьте лук и слегка обжарьте на слабом огне в оливковом масле. Добавьте порезанные укроп и мяту, постійно помішуючи. Изюм промойте и также добавьте в зелень.

Коза, тушеная с рисом - фото крок 2 Мал промойте и также добавьте на сковороду. добре перемішайте, посолите и поперчите.

Коза, тушеная с рисом - фото крок 3 Мясо козы очистите от пленок и жира, поріжте на шматки. Ayvu чистий, порежьте и смешайте с мясом. Посолите и добавьте столовую ложку паприки. В посуду для запекания выложите рис с зеленью, а сверху мясо с айвой. Добавьте воды и оросите соком лимона.

Коза, тушеная с рисом - фото крок 4 Накройте фольгой и протушите в духовке при 190 градусах 40 хвилин. Затем снимите фольгу и протушите еще 40 хвилин. Готовое блюдо будет напоминать плов.

Подібні рецепти

Коза в яєчно-лимонному соусі

Коза в духовці з картоплею

Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування! опис приготування: Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятин...

Коза з яблуками і чорносливом

Коза з яблуками і чорносливом

Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі. опис приготування: Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом,...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...

Котлети з консервів з рисом

Котлети з консервів з рисом

Любіть котлети? Спробуйте урізноманітнити їх склад - приготуйте котлети з рибних консервів з рисом. Дуже оригінальні та смачні котлетки виходять! опис приготування: Пропоную приготувати сьогодні на обід прекрасне другу страву - котлети з консервів з рисом. котлетки, приготовані за цим рецептом...