Рецепт Коза в яєчно-лимонному соусі

Рецепт Коза в яєчно-лимонному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ніжне м'ясо кози чудово поєднується зі смаком лимона. Спеції додадуть пікантність, а яйце — м'якість смаку. Ну як, потекли слинки? Тоді приступайте до приготування!

опис приготування:

Козлятину треба нарізати, обсмажити до зміни кольору з овочами, потім додати рідини і згасити. Готову козлятину в яєчно-лимонному соусі можна подавати на стіл з запеченими овочами, але і картопелька теж буде до речі. Смачного!

  • м'ясо кози— 1 кілограм
  • Цибуля— 2 штуки
  • Дрібно нарізування кінза— 1 Склянка
  • Оливкова олія— 0,5 склянки
  • яйце— 1 штука
  • лимон— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
Коза в яєчно-лимонному соусі - фото крок 1 М'ясо порізати на шматки і обсмажте на оливковій олії.

Коза в яєчно-лимонному соусі - фото крок 2 Порубати цибулю і також обсмажте.

Коза в яєчно-лимонному соусі - фото крок 3 До м'яса і цибулі додайте порізану зелень, сіль і poperčite. Все перемішайте і покладіть в каструлю з товстим дном. додайте 2 склянки води і тушкуйте на середньому вогні близько 2 годин.

Коза в яєчно-лимонному соусі - фото крок 4 Поки м'ясо готується, зробимо до яєчно-лимонний соус. Збийте лимонний сік з яйцем. По ходу збивання додайте кілька столових ложок бульйону з каструлі з м'ясом. Коли м'ясо буде готове, зніміть його з вогню і влийте соус. помішуйте, щоб білок не згорнувся в гарячої рідини. Залиште на півгодини просочитися.

Подібні рецепти

Коза з яблуками і чорносливом

Свинячі шматочки в кока-колі

Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі. опис приготування: Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом,...

Коза, тушеная с рисом

Коза, тушеная с рисом

Продукты для приготовления этого блюда несложно найти на рынке, приготувати просто. Порадуйте своих близких и гостей необычным блюдом. Вкус и аромат вы не забудете долго. Спробуйте! опис приготування: Под бокальчик сухого красного вина вы выслушаете много похвал за праздничным столом. Не забуд...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...