Рецепт Крильця по-китайськи

Рецепт Крильця по-китайськи
Кількість порцій: 7 — 10 Час приготування: 30 хв.
Крильця по-китайськи дуже смачні і соковиті. Приготовані за цим універсального рецепту, вони зберігають крихку хрустку оболонку, але не мають солодкуватого присмаку і специфічного аромату.

опис приготування:

Крильця по-китайськи виходять хрусткими зовні і дуже ніжними всередині. Ви обов'язково оціните їх по достоїнству. Готувати це смакота можна як на свято, так і просто як повсякденне блюдо.

Подавайте рум'яні курячі крильця по-китайськи з будь-якими соусами на свій смак, свіжими овочами, зеленню, соліннями або з гарніром.

Зверніть увагу, що для приготування цієї страви використовуються тільки дві верхні частини крила, третю (найтоншу) відкладіть на суп або бульйон.


  • курячі крильця— 7 — 10 штук
  • крохмаль— 3 — 4 Ст. ложки(картопляний)
  • паніка— 1/2 чайних ложки
  • імбир— 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • rafinirovannoe масло— 150 — 200 мілілітрів
Крильця по-китайськи - фото крок 1 1. Курячі крильця помийте в холодній воді, витріть паперовими рушниками насухо, розріжте на частини в місцях з'єднання суглобів. Натріть сіллю з усіх боків.

Крильця по-китайськи - фото крок 2 2. У мисці змішайте крохмаль зі спеціями (їх можна замінювати на будь-які на ваш смак). Повністю обваляйте кожен шматочок крил в панірувальних суміші.

Крильця по-китайськи - фото крок 3 3. Рясно налийте олію на сковороду, розігрійте його на середньому вогні. Обсмажуйте крильця по 3-5 хвилин з кожного боку.

Крильця по-китайськи - фото крок 4 4. Готові крильця по-китайськи викладіть на паперові рушники або серветки, щоб стік зайвий жир. Смачного!

Подібні рецепти

Копчені крильця

Кляр для риби простий (з майонезом)

соковиті, але хрусткі, золотисті і ароматні крильця — мрія всіх любителів пива і не тільки. З нашим рецептом копчених крилець ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Так як на крилах м'яса мало, то готуються вони досить швидко. Для приготування копчених крилець ще хочу поділи...

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...

Крильця індички з підливою

Крильця індички з підливою

Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою. опис приготування: Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте...

Крильця курячі в духовці

Крильця курячі в духовці

Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...

Крильця курячі в клярі

Крильця курячі в клярі

Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...