Рецепт Червоний рубін

Рецепт Червоний рубін
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Десерт складається тільки з червоних інгредієнтів.

опис приготування:

Розчиніть желатин зі смаком малини в 1 склянці гарячої води. Додати заморожену малину і добре розмішати до отримання однорідної маси. Налити в скляну ємність. Охолодіть до майже повного застигання, приблизно 30 — 60 хвилин.

Розподіліть сметану по застиглому желатину. охолодити.

Розчиніть желатин зі смаком вишні в 1 склянці гарячої води. Додати подрібнений ананас і журавлинний соус, добре перемішати. Охолодити поки частково застигне, приблизно 20 — 40 хвилин.

Ложка викладіть суміш вишневого желатину на шар сметани. Охолодити до повного застигання, приблизно годину або два.


  • пачка ароматизованого желатину зі смаком малини— 1 штука
  • окріп— 1 Склянка
  • сметани— 2.5 склянки
  • пачка ароматизованого желатину зі смаком вишні— 1 штука
  • банку подрібненого ананаса— 1 штука
  • банку цільного журавлинного соусу— 1 штука
Розчиніть желатин зі смаком малини в 1 склянці гарячої води. Додати заморожену малину і добре розмішати до отримання однорідної маси. Налити в скляну ємність. Охолодіть до майже повного застигання, приблизно 30 — 60 хвилин.

Розподіліть сметану по застиглому желатину. охолодити.

Розчиніть желатин зі смаком вишні в 1 склянці гарячої води. Додати подрібнений ананас і журавлинний соус, добре перемішати. Охолодити поки частково застигне, приблизно 20 — 40 хвилин.

Ложка викладіть суміш вишневого желатину на шар сметани. Охолодити до повного застигання, приблизно годину або два.


Подібні рецепти

Коктейль «червоний, білий, синій»

Вовнянки, смажені в сметанному соусі

Рецепт приготування коктейлю "; Червоний, білий, синий". опис приготування: Помістіть бананові шматки, полуницю, ягоди чорниці, молоко, ванільний екстракт, йогурт, і кубики льоду в блендер. Доведіть до однорідного стану. Можна злегка остудити. великого банана— 0,5 штуки(розрізані на шматки і...

Червоний борщ без капусти

Червоний борщ без капусти

Червоний борщ без капусти популярний у багатьох господинь. У ньому досить інших інгредієнтів, які з успіхом замінюють капусту. Наприклад, пастернак додає борщу неповторний аромат, порей - солодкість. опис приготування: Спробуйте приготувати борщ за цим рецептом, він вам обов'язково сподобаєтьс...

Червоний борщ

Червоний борщ

Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди б...

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...

Червоний оксамитовий пиріг

Червоний оксамитовий пиріг

Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...