Рецепт Кишеньки з варенням

Рецепт Кишеньки з варенням
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з апельсиновою цедрою і начинкою з варення.

опис приготування:

це печиво (Hamantasch) є традиційним печивом єврейської кухні трикутної форми. Його їдять під час єврейського свята Пурим. З начинок найчастіше використовують мак і чорнослив. тісто, як, правило, робиться з додаванням апельсинової цедри.

  • розм'якшене вершкове масло— 8 Ст. ложок
  • вершковий сир кімнатної температури— 90 грам
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • апельсинова цедра— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • варення— 1 За смаком
Кишеньки з варенням - фото крок 1 1. Збити міксером вершкове масло і сир разом до однорідної маси. Додати цукор і збивати 1 хвилину. Додати яйце, ванільний екстракт, апельсинову цедру і сіль, збити. Потім додати борошно і збити. Суміш повинна бути трохи липкою. Якщо тісто дуже липке, додати додаткову 1 столову ложку борошна. Тісто обернути в поліетилен і поставити в холодильник мінімум на годину. Розігріти духовку до 175 градусов F. Розкачати тісто на добре посипаній борошном поверхні до товщини 6 мм. За допомогою круглого різака розрізати тісто на кружечки. Викласти ложкою варення в центр.

Кишеньки з варенням - фото крок 2 2. Скласти тісто з трьох сторін в трикутник і щільно закріпити куточки, залишаючи начинку в центрі відкритої. Викласти на деко, застелене пергаментним папером.

Кишеньки з варенням - фото крок 3 3. Випікати печиво в духовці до золотистої скоринки, близько 20 хвилин. Дати охолонути на деку перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Кишеньки з хліба з креветками

Пиріг з мойвою листковий

прекрасна закуска, яка представляє собою "; кишеньки" з обсмаженого хрусткого хліба, наповнені пікантним салатом з авокадо і креветок. Дуже смачно, незвично і досить просто готується. опис приготування: незвичайна закуска, нескладна в приготуванні. Хрусткі шматочки смаженого білого хліба, начи...

Кишеньки з кальмарів

Кишеньки з кальмарів

Рецепт приготування запечених під сиром і майонезом кальмарів з начинкою з рису, лука і варених яєць. опис приготування: До кишеньках з кальмара добре подавати охолоджене біле напівсухе вино або сильно охолоджене світле пиво. приготування: зварити 4 яйця круто, остудити і дрібно нарізати. відв...

Кекси з варенням

Кекси з варенням

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати кекси з варенням. Рецепт дуже простий у виконанні. Випічка виходить пишна і ароматна. Прекрасний варіант для сімейного чаювання. обов'язково приготуйте! опис приготування: Рецепт заснований на бісквітному тесті. Варення я використовувала полуничне, з дома...

Пряники з варенням і заваркою

Пряники з варенням і заваркою

Прекрасна пісна пряник скрасить ваше чаювання і нагадає смак дитинства. рекомендую подивитися, як приготувати пряник з варенням і заваркою: дуже проста, але ароматна домашня випічка! опис приготування: Для приготування пряники з варенням і заваркою можете взяти будь-яке варення, головне, щоб я...

Пряники з варенням на кефірі

Пряники з варенням на кефірі

Дивно простий рецепт дуже смачного пирога, пряник виходить ніжною і солодкою. Процес приготування дуже простий, впорається з ним навіть недосвідчена господиня. опис приготування: Ароматна пряник з варенням на кефірі ідеально підійде для чаювання. Зберігається вона довго. кефір жирний— 1/2 ск...