Рецепт Купати з кальмарів

Рецепт Купати з кальмарів
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не вимагає багато часу для приготування цього нехитрого страви. Приготовлені купати можна заморожувати в холодильнику і використовувати в міру необхідності. обов'язково приготуйте!

опис приготування:

У подрібнені кальмари додаємо сіль і спеції за смаком. Наповнюємо підготовлені очищені свинячі кишки начинкою, кінці зав'язуємо шпагатом або нитками, зубочисткою протикаємо бульбашки ваоздуха. заморожуємо. Купати можна варити і смажити. Смачного!

  • Сухі свинячі кишки— 20 грам(можна використовувати свіжі, очищені кишки (1,5 м.))
  • тушки кальмарів— 4-6 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1-3 зубчиків
  • Зерна граната— 20-30 За смаком(або Barbarisa)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
  • приправи— 0,5 чайних ложки(за смаком: хміль-сунелі, кмин, koriandr, чебрець, мелений чорний, червоний, білий перець)
Купати з кальмарів - фото крок 1 1. Необхідно дуже ретельно очистити кишки (або купити очищені і промиті). Замочуємо їх у воді на 20-30 хвилин. Якщо кишки сухі, перед приготуванням необхідно замочити їх у воді на 2 годину.

Купати з кальмарів - фото крок 2 2. Готуємо кальмарів до варіння. Для цього обдаємо їх окропом, знімаємо шкірку, виймаємо хитнув пластини і промиваємо холодною водою. Готові кальмари варимо дуже короткий час.

Купати з кальмарів - фото крок 3 3. Подрібнюємо м'ясо кальмарів (для цього їх можна дрібно нарізати або скористатися блендером). Ступінь подрібнення залежить від смакових уподобань. додаємо часник, цибуля, приправи, сіль, зерна граната або барбарис (при наявності). ретельно перемішуємо, при необхідності можна додати трохи води.

Купати з кальмарів - фото крок 4 4. Набиваємо очищені кишки приготовленою начинкою вручну або за допомогою спеціальної насадки для набивання ковбаси, закріпленої на м'ясорубці. Отримані купати з двох сторін зав'язуємо шпагатом або ниткою. Наявні бульбашки повітря обов'язково потрібно проткнути зубочисткою, щоб уникнути деформування при смаженні або варінні.

Купати з кальмарів - фото крок 5 5. Смажимо або варимо купати з кальмарів 5-6 хвилин. Найкраще спочатку відварити 1-2 хвилини, а потім злегка обсмажити.

Подібні рецепти

Купати з курки

Пудинг овочевий

Дуже смачні соковиті купати власного приготування з курки зі спеціями. Дуже добре підходять для смаження як на грилі, так і на сковороді. Смачний і ситний вечеря для всієї родини! опис приготування: Якщо купат вийшло багато, і вам стільки не потрібно, то можна їх заморозити. Подавати купати мо...

Купати по-домашньому з картоплею

Купати по-домашньому з картоплею

розповім, як приготувати купати по-домашньому! Це швидкий і простий спосіб здивувати своїх домочадців новим ситним і смачним блюдом. Їм точно сподобається новий смак і приголомшливий аромат цієї страви! опис приготування: Цей простий рецепт купат по-домашньому вам повинен сподобатися також сил...

Купати в аерогрилі

Купати в аерогрилі

Купати в аерогрилі - дуже смачне домашнє блюдо, яке не йде ні в яке порівняння з ковбасками або сосисками, купленими в магазині. Побалуйте себе коханими Купати зі справжнього м'яса! опис приготування: Купати в аерогрилі можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Гарнір підійде бу...

Купати в соусі

Купати в соусі

купати — це подрібнене м'ясо з великою кількістю спецій і часником. Сам фарш поміщений в натуральну оболонку. Зовні купати дуже нагадують ковбаски - соковиті, ніжні і надзвичайно смачні. опис приготування: Купати родом з Грузії. Тут їх готують як гідна альтернатива шашлику. Але оскільки непохи...

Купати з картоплею в духовці

Купати з картоплею в духовці

Як на мене, немає нічого кращого, ніж приготувати купати з картоплею в духовці для своїх домочадців на обід або вечерю! Смачний і дуже простий рецепт ситної вечері для цілого сімейства! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування купат з картоплею в духовці, варто визнати, дуже апети...