Рецепт Купати в аерогрилі

Рецепт Купати в аерогрилі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Купати в аерогрилі - дуже смачне домашнє блюдо, яке не йде ні в яке порівняння з ковбасками або сосисками, купленими в магазині. Побалуйте себе коханими Купати зі справжнього м'яса!

опис приготування:

Купати в аерогрилі можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Гарнір підійде будь-який. Це дуже смачне блюдо може прикрасити не тільки повсякденний, але і найвишуканіший святковий стіл.

Купати є напівфабрикатом, який можна зберігати деякий час в замороженому вигляді і готувати за потребою. А приготовані в аерогрилі, вони виходять більш ніжними, соковитими і корисними.


  • свинячі черева— 1 штука(2-3 м)
  • свиняча м'якоть— 1 кілограм
  • Сало— 300 грам(або подчеревок)
  • вода— 250 мілілітрів
  • Сухе молоко— 70 — 80 грам
  • Суха гірчиця— 1 — 2 Ст. ложки
  • перець духмяний— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Сушений мелений часник— За смаком
  • цукор— За смаком
Купати в аерогрилі - фото крок 1 1. Свинні черева ретельно вимийте в теплій воді. Не потрібно промивати їх в дуже гарячій або крижаній воді, т. до. це робить кишки крихкими, чому вони будуть лопатися в процесі смаження. Після того, як помили черева, залиште їх замоченими в теплій воді хвилин на 40.

Купати в аерогрилі - фото крок 2 2. У цей час зробіть фарш. М'ясо і сало пропустіть через м'ясорубку кілька разів, щоб фарш був якомога дрібніше. Можна зробити це і за допомогою блендера.

Купати в аерогрилі - фото крок 3 3. Додайте до перемолотим м'яса і сала сіль, цукор, спеції і суху гірчицю. Дуже добре все перемішайте. Додайте холодну воду, знову ретельно перемішайте.

Купати в аерогрилі - фото крок 4 4. Фарш для купат повинен бути рідкуватим (і нагадувати рідке тісто). Тепер додайте сухе молоко. добре перемішайте.

Купати в аерогрилі - фото крок 5 5. Отриманим фаршем набийте черева за допомогою спеціальної насадки для м'ясорубки або іншим зручним для вас способом.

Купати в аерогрилі - фото крок 6 6. Начинені черева перев'яжіть так, щоб вийшли купати довгою 12-15 см. Після цього покладіть їх на кілька годин в холодильник, щоб фарш вилежатися.

Купати в аерогрилі - фото крок 7 7. Підготовлені купати обсмажують в аерогрилі при температурі 175-180 градусів приблизно 20-30 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Купати з курки

Кабачкова ікра з болгарським перцем на зиму

Дуже смачні соковиті купати власного приготування з курки зі спеціями. Дуже добре підходять для смаження як на грилі, так і на сковороді. Смачний і ситний вечеря для всієї родини! опис приготування: Якщо купат вийшло багато, і вам стільки не потрібно, то можна їх заморозити. Подавати купати мо...

Купати по-домашньому з картоплею

Купати по-домашньому з картоплею

розповім, як приготувати купати по-домашньому! Це швидкий і простий спосіб здивувати своїх домочадців новим ситним і смачним блюдом. Їм точно сподобається новий смак і приголомшливий аромат цієї страви! опис приготування: Цей простий рецепт купат по-домашньому вам повинен сподобатися також сил...

Купати в соусі

Купати в соусі

купати — це подрібнене м'ясо з великою кількістю спецій і часником. Сам фарш поміщений в натуральну оболонку. Зовні купати дуже нагадують ковбаски - соковиті, ніжні і надзвичайно смачні. опис приготування: Купати родом з Грузії. Тут їх готують як гідна альтернатива шашлику. Але оскільки непохи...

Купати з картоплею в духовці

Купати з картоплею в духовці

Як на мене, немає нічого кращого, ніж приготувати купати з картоплею в духовці для своїх домочадців на обід або вечерю! Смачний і дуже простий рецепт ситної вечері для цілого сімейства! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування купат з картоплею в духовці, варто визнати, дуже апети...

Купати в духовці

Купати в духовці

Домашня ковбаса — це натуральний продукт, в якому можна бути впевненим на всі 100%! Купати з курячого м'яса виходять дуже ніжними, прекрасно підійдуть для святкової нарізки або на бутерброди. опис приготування: Ділюся найпростішим способом того, як зробити купати в духовці. Попередньо підготуй...