Рецепт Ковбаски мисливські з грибами

Рецепт Ковбаски мисливські з грибами
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів.

кількість порцій: 8
  • мисливських ковбасок— 1 кілограм
  • свинячого сала— 75 грам
  • сушених білих грибів— 150 грам
  • червона цибулина— 1 штука
  • звичайна цибулина— 1 штука
  • картоплі— 500 грам
  • яблук— 500 грам
  • води— 250 мілілітрів
  • кетчупу— 200 мілілітрів
  • неострой гірчиці— 2 Ст. ложки
  • маленький пучок кропу— 1 штука
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 1 інгредієнти

Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 2 Червоний цибулю почистити, порізати півкільцями.
Сушені гриби вимочувати 1 годину в холодній підсоленій воді, потім віджати,
обсушити і дрібно порізати.
Сало нарізати кубиками.

Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 3 розігріти на плиті сковороду, покласти сало і цибулю.
обсмажувати 5 хвилин, поки цибуля не стане золотистого кольору. ковбаски порізати
кружечками.

Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 4 У сковороду де смажиться
сало вкинуть колбаски, червона цибуля і білі гриби, посолити, поперчити за смаком. Смажити до готовності,
7-8 хвилин.

Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 5 приготувати гарнір. Картопля
почистити, крупно порізати, варити в підсоленій воді 10 хвилин.
Додати очищені від шкірки і насіння
і порізані кубиками яблука, посолити і варити ще 10 хвилин. Видалити надлишки рідини.
З готової суміші яблук і картоплі зробити пюре.

Ковбаски мисливські з грибами - фото крок 6 зробити соус. кріп промити
водою, обсушити паперовою серветкою, нашаткувати,
перемішати з кетчупом і гірчицею.
На тарілку покласти пюре, зверху -
ковбаски.
Соус подавати окремо.

Подібні рецепти

Курка по-мисливські

Запіканка картопляна з консервами

Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром. опис приготування: Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії. макаронів або Ячина локшини— 450 грам курячих стегенець— 8 шт...

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Очистити ковбаски і нарізати скибочками. Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого коль...

Копчені ковбаски

Копчені ковбаски

Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...

Ковбаски з капустою і квасолею

Ковбаски з капустою і квасолею

Рецепт приготування запечених ковбасок з листової капустою калі, часником і квасолею. опис приготування: Видалити товсті стебла капусти і викинути. Крупно нарізати капусту, вимити і висушити. Очистіть і тонко нарізати часник. розігріти духовку. Викласти ковбаски на аркуші для випічки. випікат...

Копчені ковбаски з сиром

Копчені ковбаски з сиром

Дуже смачно і просто готувати! опис приготування: Ковбаски надрізати уздовж гострим ножем. Сир нарізати брусочками. У розріз ковбаски вкласти брусочки сиру, на сир гілочки зелені. Обернути ковбаски тонкою смужкою бекону. Обсмажити до розплавлення сиру. Обсмажувати ковбаски можна на сковороді-...