Рецепт Ковбаски з капустою і квасолею

Рецепт Ковбаски з капустою і квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування запечених ковбасок з листової капустою калі, часником і квасолею.


опис приготування:

Видалити товсті стебла капусти і викинути. Крупно нарізати капусту, вимити і висушити. Очистіть і тонко нарізати часник.

розігріти духовку. Викласти ковбаски на аркуші для випічки. випікати, перевертаючи іноді, до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.

Поки ковбаски готуються, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати капусту, часник і 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки капуста не стане ніжною, від 10 до 12 хвилин. Злити воду і промити квасолю, додати в сковороду разом з оцтом. готувати, поки квасоля не нагріється, від 1 до 2 хвилин.


  • большая капуста кале— 550-650 грам
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • сладких итальянских колбас— 650 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • банку квасолі— 1 штука
  • білого винного оцту— 2 Ст. ложки
Видалити товсті стебла капусти і викинути. Крупно нарізати капусту, вимити і висушити. Очистіть і тонко нарізати часник.

розігріти духовку. Викласти ковбаски на аркуші для випічки. випікати, перевертаючи іноді, до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.

Поки ковбаски готуються, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати капусту, часник і 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки капуста не стане ніжною, від 10 до 12 хвилин. Злити воду і промити квасолю, додати в сковороду разом з оцтом. готувати, поки квасоля не нагріється, від 1 до 2 хвилин.


Подібні рецепти

Ковбаски з соєвого фаршу

Салат з капустою і квасолею на зиму

Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі. опис приготування: Як приготувати ковбаски з сої? 1. Для приготування пісних ковбасок з сої споча...

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді з даного рецептом — це супер блюдо, яке до вподоби доведеться багатьом. яловичі ковбаски, макаронні вироби, квасоля і трохи сиру і кулінарний шедевр готовий! опис приготування: Ковбаски на сковороді — дуже простий і швидкий варіант ситного обіду або вечері на велику компа...

Ковбаски мисливські з грибами

Ковбаски мисливські з грибами

Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...

Копчені ковбаски

Копчені ковбаски

Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Очистити ковбаски і нарізати скибочками. Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого коль...