Рецепт Ковбаски з болгарським перцем і помідорами
Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою.
опис приготування:
Очистити ковбаски і нарізати скибочками.
Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Прибрати ковбаски з каструлі і відкласти в сторону.
вилити все, крім 1 столової ложки жиру з каструлі. Нагріти на середньому вогні і додати цибулю. смажити цибулю, поки він не почне набувати коричневий колір і не стане м'яким, близько 5 хвилин. Додати болгарський перець і продовжувати смажити ще 10 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Додати помідори, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 12 хвилин.
Повернути ковбаски в каструлю і варити до підігріву. Додати петрушку, приправити сіллю і перцем за смаком і подавати.
- італійських ковбасок— 330 грам
- жовтий цибулю— 1 штука
- зелений болгарський перець— 1 штука
- червоний болгарський перець— 1 штука
- солі— 5,5 чайних ложки
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- помідорів— 900 грам
Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Прибрати ковбаски з каструлі і відкласти в сторону.
вилити все, крім 1 столової ложки жиру з каструлі. Нагріти на середньому вогні і додати цибулю. смажити цибулю, поки він не почне набувати коричневий колір і не стане м'яким, близько 5 хвилин. Додати болгарський перець і продовжувати смажити ще 10 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Додати помідори, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 12 хвилин.
Повернути ковбаски в каструлю і варити до підігріву. Додати петрушку, приправити сіллю і перцем за смаком і подавати.
Подібні рецепти
«строкатий» салат з капустою
Кетчуп з болгарським перцем — смачно і корисно, підійде як діткам, так і дорослим, заготівля відмінна і для всіх випадків життя. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Для кетчупу вибираємо смачні і соковиті томати, з кисло-солодким присмаком, також важливо використовувати саме болгарськ...
Крабовий салат з брокколі і болгарським перцем
ситний, оригінальний і яскравий салат з корисними брокколі і соковитим болгарським перцем прикрасить будь-який стіл і урізноманітнює ваше святкове меню! Рекомендую всім рецепт крабового салату з брокколі! опис приготування: Зазвичай готую салати з червоним перцем і крабовим м'ясом або замість ...
Кукурудзяні кульки з цибулею і болгарським перцем
Рецепт приготування кульок з кукурудзяної муки з болгарським перцем, халапеньйо і зеленою цибулею. опис приготування: Hushpuppies - блюдо південноамериканської кухні, що представляє собою кульки з кукурудзяної муки, обсмажені у фритюрі або запечені в духовці. Подаються як гарнір з морепродукта...
Курка з перцем болгарським
Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...
Кетчуп з болгарським перцем на зиму
Кетчуп домашнього приготування набагато смачніше і корисніше покупного. Склад інгредієнтів вас порадує і спосіб приготування простий. Такий кетчуп можна подати до м'яса або доповнити страви з круп. опис приготування: Даний рецепт економить масу часу, не потрібно чистити помідори і перець бланш...