Рецепт Копчені курячі грудки
Рецепт приготування копчених курячих грудок. Відмінний рецепт для отримання копчених курячих грудок в домашніх умовах.
опис приготування:
У приготуванні копчених курячих грудок використовують мелену корицю, оливкова олія, морську сіль, імбир і соєвий соус. Виходить ароматне і смачне блюдо.
- Чорний чай— 30 грам
- курячої грудки— 1000 грам
- мелена кориця— 1 Чайна ложка
- Масло оливкове— 55 мілілітрів
- Мал— 90 грам
- морської солі— 1 Чайна ложка
- імбир, см— 0,5 штуки
- тростинного цукру— 70 грам
- перець— 1 Чайна ложка
- соус соєвий— 15 мілілітрів
2. Промиваємо куряче філе, обсушуємо і на дві половинки розрізаємо. Потім замочуємо в приготованому маринаді куряче філе, і приблизно години на два-три відправляємо в холодильник (можна залишати на цілу добу). Коли курячі грудки промаринується, дістаємо їх і обсушуємо.
3. Чорний перець і сіль змішуємо і натираємо курячі грудки, приблизно годину даємо їм постояти. Тим часом двома шарами фольги застелити дно сковороди. З рисом змішуємо сухий чай, цукор і корицю, і висипаємо в сковороду. Розміщуємо зверху решітку.
4. На оливковій олії в іншій сковороді хвилини по 3-4 по обидва боки обсмажуємо курку, вогонь сильний. Не пересушиваем. Грудки перекладаємо на решітку, сковороду ставимо на сильний вогонь. Кришку не накриваємо, хвилин 7 прогреваем.
5. Потім вогонь зменшити, накриємо кришкою і хвилин 10 готуємо ще.
6. Перекладываем на блюдо, перед подачею хвилин 10 даємо постояти під накритою фольгою.
Подібні рецепти
Риба, тушкована з овочами
Іноді в магазині можна зустріти такий продукт, як копчені курячі шлунки. Спробуйте приготувати його самостійно - запевняю, у вас вийде смачніше і корисніше ніж в магазині. пробуйте! опис приготування: Готувати дуже просто, а завдяки рідкому димі вам навіть не знадобиться коптильня. Отже, прист...
Копчені ковбаски з сиром
Дуже смачно і просто готувати! опис приготування: Ковбаски надрізати уздовж гострим ножем. Сир нарізати брусочками. У розріз ковбаски вкласти брусочки сиру, на сир гілочки зелені. Обернути ковбаски тонкою смужкою бекону. Обсмажити до розплавлення сиру. Обсмажувати ковбаски можна на сковороді-...
Копчені ковбаски
Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...
Копчені реберця
Любіть натуральні і смачні закуски? Тоді пропоную вам простий рецепт копчених реберець. Їх можна приготувати для великої компанії, а величезний плюс в тому, що вони відмінно зберігаються. опис приготування: Приготувати копчені реберця в домашніх умовах насправді дуже просто. Якщо ж у вас немає...
Копчені крильця
соковиті, але хрусткі, золотисті і ароматні крильця — мрія всіх любителів пива і не тільки. З нашим рецептом копчених крилець ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Так як на крилах м'яса мало, то готуються вони досить швидко. Для приготування копчених крилець ще хочу поділи...