Рецепт Крем з білого шоколаду

Рецепт Крем з білого шоколаду
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Цей крем приємно здивує вас своєю ніжною і шовковистою структурою. Їм можна прошарувати будь торт, наповнити тістечка, трубочки і кошики. Загалом, це буквально незамінний інгредієнт!

опис приготування:

Ніжний і дуже приємний крем з білого шоколаду можна використовувати при приготуванні багатьох кондитерських виробів. він універсальний: підходить для прошарку різних тортиків, їм легко можна наповнювати трубочки з заварного тіста, пісочний кошики, еклери. Крем добре тримає форму, але коржі для тортів я раджу просочити сиропом, крем не дуже вологий. Зате їм добре вирівнювати торти, да під мастику він дуже добре підходить. Колір крему можна міняти: просто додайте в уже готовий крем барвник і перемішайте. Рецепт приготування крему з білого шоколаду дуже простий, ви легко з ним впораєтеся. Як приготувати крем з білого шоколаду, ви дізнаєтеся, прочитавши і переглянувши цей рецепт трохи нижче.

  • шоколад білий— 100 грам
  • вершки— 250 грам(не нижче 30% жирності)
  • жовтки яєчні— 4 штуки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
Крем з білого шоколаду - фото крок 1 Наливаємо в каструлю вершки, викладаємо до них поламаний на шматочки шоколад. Ставимо на середній вогонь, помішувати до повного розчинення шоколаду.

Крем з білого шоколаду - фото крок 2 Злегка збиваємо жовтки, але не до піни, тільки до однорідного стану. Додаємо їх до шоколадно-вершкової суміші.

Крем з білого шоколаду - фото крок 3 перемішуючи, доводимо до кипіння.

Крем з білого шоколаду - фото крок 4 Даємо покипіти хвилини 2, не перестаючи помішувати, після чого знімаємо з вогню. потім охолоджуємо.

Крем з білого шоколаду - фото крок 5 Коли маса повністю охолоне, додаємо м'яке вершкове масло.

Крем з білого шоколаду - фото крок 6 І на великій швидкості починаємо збивати міксером.

Крем з білого шоколаду - фото крок 7 Збиваємо до тих пір, поки крем не побіліє і не збільшиться в об'ємі.

Подібні рецепти

Компот з білого наливу на зиму

Печиво шоколадне

Рецепт приготування компоту з білого наливу на зиму на трилітрову банку сподобається всім любителям цих ранніх кисло-солодких яблучок. Компот порадує своїм ароматом навіть взимку. готується просто! опис приготування: впевнена, ви повинні знати, як приготувати компот з білого наливу на зиму на ...

Цукерки з темного шоколаду

Цукерки з темного шоколаду

Я вже не раз пробувала домашні цукерки. Вони ніяк не можуть конкурувати з покупними, адже смак у них дійсно приголомшливий. Інгредієнти все натуральні, та й вибір різноманітний. перевірте самі! опис приготування: Позоставте свою фантазію на цьому рецепті. Беріть різні сухофрукти, ягоди, горіхи...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...