Рецепт Крем з плавлених сирків
Крем з плавлених сирків готується практично миттєво і виручить вас при необхідності. Адже в його складі всього три інгредієнти. Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
Крем з плавлених сирків виходить дуже легким і ніжним. зовсім непріторний, як багато хто з видів крему і з легкої солоноватой ноткою. звичайно, для прикраси такий крем не підійде, але для промазування коржів, покриття боків і верху підходить ідеально. При такому кремі не потрібно просочення, так як промазали таким кремом коржі стають дуже ніжними і зовсім не сухими. Навіть якщо ви змажете звичайне сухе печиво, через кілька годин вони стануть дуже ніжними і м'якими. На такому кремі прекрасно тримається шоколад або інші прикраси, хоча безе відволожиться через кілька годин. Ну а якщо розкласти крем з плавлених сирків в креманки, прошаруй бісквітом або печивом і прикрасити ягодами або фруктами, вийде чудовий десерт. Така кількість крему вистачить на маленький торт з двох коржів.
- сир плавлений— 120 грам(вершковий)
- вершки— 80 мілілітрів(для збивання)
- Цукрова пудра— 3 Ст. ложки
Налийте холодні вершки в миску і збивайте їх на слабкій швидкості до збільшення в 2-3 рази в пишну масу.
Всипте цукрову пудру і знову збийте до однорідної маси. Якщо бачите в пудрі грудочки, просійте її через дрібне сито.
Продовжуючи збивати додавайте плавлений сир і збивайте крем протягом 3-5 хвилин.
Крем з плавленого сиру готовий. Він виходить дуже ніжним і м'яким.
Застосовувати його потрібно відразу і розрівнювати довгим ножем або кондитерським шпателем.
Смачного!
Подібні рецепти
Тісто з сирних сирків
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...
Кавовий крем для торта
Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...