Рецепт Крем з пелюсток троянд
З пелюсток квітів можна зробити варення, напої, крему і різні прикраси. Головне це правильно їх зібрати і обробити. Пропонуємо цікавий рецепт, як приготувати крем з пелюсток троянд.
опис приготування:
Оскільки пелюстки дуже легко пошкодити, постарайтеся поводитися з ними гранично акуратно, щоб не зіпсувати текстуру і аромат.
1. Наберіть в миску воду кімнатної температури і покладіть туди пелюстки, трохи промийте їх і викладіть на паперовий рушник. Залиште їх обсохнути природним способом.
2. У сотейник вливаємо 500 мілілітрів вершків і висипаємо пелюстки. Все це прокип'ятити, але так щоб вершки не згорнулися. Не потрібно чекати, поки вони перекипить. Як тільки поверхня покрилася бульбашками — вимикайте. Отриману масу проціджуємо через сито і відставляємо, щоб вона охолола.
3. 250 мілілітрів вершків збиваємо з жовтками і з'єднуємо з остигнула масою вершків і троянд. але необхідно, щоб вершки з трояндою до цього моменту були остиглими.
4. Ставимо все на невеликий вогонь і чекаємо поки маса підніметься. Потім знімаємо з вогню і чекаємо поки охолоне.
5. Збиваємо охолоджений яєчний білок з желатином і акуратно з'єднуємо з остигнула масою.
7. Розливаємо крем по формах і ставимо в холодильник для охолодження. Через кілька годин дістаємо з холодильника. десерт готовий, залишилося його тільки прикрасити. Смачного!
- Лепестки розы— 50 грам(лучше если цветы буту свежими)
- вершки— 750 грам
- Цукор або цукрова пудра— 75 грам
- жовток яєчний— 6 штук
- білок яєчний— 4 штуки
- желатин— 25 грам
1. Наберіть в миску воду кімнатної температури і покладіть туди пелюстки, трохи промийте їх і викладіть на паперовий рушник. Залиште їх обсохнути природним способом.
2. У сотейник вливаємо 500 мілілітрів вершків і висипаємо пелюстки. Все це прокип'ятити, але так щоб вершки не згорнулися. Не потрібно чекати, поки вони перекипить. Як тільки поверхня покрилася бульбашками — вимикайте. Отриману масу проціджуємо через сито і відставляємо, щоб вона охолола.
3. 250 мілілітрів вершків збиваємо з жовтками і з'єднуємо з остигнула масою вершків і троянд. але необхідно, щоб вершки з трояндою до цього моменту були остиглими.
4. Ставимо все на невеликий вогонь і чекаємо поки маса підніметься. Потім знімаємо з вогню і чекаємо поки охолоне.
5. Збиваємо охолоджений яєчний білок з желатином і акуратно з'єднуємо з остигнула масою.
7. Розливаємо крем по формах і ставимо в холодильник для охолодження. Через кілька годин дістаємо з холодильника. десерт готовий, залишилося його тільки прикрасити. Смачного!
Подібні рецепти
Шоколадні тістечка з шоколадним кремом
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...
Кавовий крем для торта
Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...