Рецепт Котлети з наваги
смачні, апетитні і оригінальні рибні котлети можна сміливо подати і на святковий стіл! особливо, якщо вони з наваги з додаванням креветок. дивіться, як приготувати котлети з наваги!
опис приготування:
Біла морська риба навага має мало кісток і дуже смачне м'ясо, тому її часто використовують в різних стравах. Відноситься вона до сімейства тріскових, дуже багата омегою 3 і корисними жирами, а також вітамінами. Приготувати фарш для котлет з наваги ви можете самостійно. Іноді трапляється і готовий фарш. головне, щоб риба була свіжою.
- Цибуля— 150 грам
- фарш наваги— 500 грам
- кріп— 20 грам
- багет— 70 грам
- вершки жирні— 40 грам
- креветки— 130 грам
- яйця— 2 штуки
- борошно— За смаком(для посыпки )
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
Дрібно поріжте цибулю, обсмажте його до золотистого кольору. Додайте до фаршу цибулю обсмажений, а також дрібно порізаний кріп.
Багет поріжте як можна дрібніше і замочіть у вершках.
Додайте його до фаршу.
Потім додайте дрібно порізані креветки.
Посоліть і поперчіть масу за смаком.
Відокремте у яєць білки, збийте їх за допомогою міксера в піну.
Додайте білок до фаршу.
холодними руками (краще - в рукавичках) замісіть фарш.
Поставте його в холодильник на 20-30 хвилин.
Потім сформуйте кульки максимально однакового розміру (виходить штук 5-6). Обваляйте їх у борошні.
Сформуйте плоскі котлети.
Обсмажуйте їх на розігрітій сковороді на оливковій олії з двох сторін.
Смажте до рум'яного кольору.
Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще хвилин 8-10.
В принципі, котлети після обсмажування можна відправити в духовку і довести їх до готовності не під кришкою, а саме там.
Подавайте готові котлети з наваги з легким сметанним соусом з часником і овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Рибний суп з наваги
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...