Рецепт Торт «Ясно сонечко»
Ніжний кекс з ряжанкою, karamelizirovannoy Aiwo, родзинками і мармеладом.
опис приготування:
1 етап:
підготувати карамель з айви. Одну айву порізати тонкими-тонкими часточками - 3-4 мм, скласти в міні каструльку з щільною кришкою, налити 3 столових ложки води, зверху всипати 0,5 склянки цукру. Поставити на вогонь, трохи почне нагріватися і скипати, зробити найменший вогонь закрити кришкою, гасити 25 хвилин. Айву витягнути на тарілку з карамелі, дати охолонути. Другу айву натерти на середній або дрібній тертці.
2 етап:
змішати яйця, 1 склянка цукру,, додати м'яке масло і ряжанку, перемішати, додати другу айву натерту на тертці, борошно- просіяне з з чайною ложкою розпушувача і ванількой, все добре перемішати, додати нарізаний часточками мармелад, родзинки,добре розмішати. Викласти тісто ложкою в силіконову з отвором по центру або в змащену маргарином і присипану борошном залізну форму з отвором по центру , розрівняти і в духовку до випікання на 170-180 градусів. У мене дбав годину. вийняти, дати охолонути в формі 10 хвилин витягнути ,перевернув на тарелку, викласти красиво по верху по колу кільцем карамельні часточки айви, полити зверху Айвові карамеллю.
- яйце— 2 штуки
- цукор— 300 грам(1+0,5 склянки )
- вершкове масло або маргарин— 100 грам
- айва— 2 штуки(великі)
- ряжанка— 1/2 склянки
- розпушувач— 1 Чайна ложка(або порційний пакетик)
- ванільний цукор— 1 Чайна ложка(або порційний пакетик)
- родзинки— 50 грам
- мармелад— 50 грам(я брала різнокольорові цукерки Джеллі)
підготувати карамель з айви. Одну айву порізати тонкими-тонкими часточками - 3-4 мм, скласти в міні каструльку з щільною кришкою, налити 3 столових ложки води, зверху всипати 0,5 склянки цукру. Поставити на вогонь, трохи почне нагріватися і скипати, зробити найменший вогонь закрити кришкою, гасити 25 хвилин. Айву витягнути на тарілку з карамелі, дати охолонути. Другу айву натерти на середній або дрібній тертці.
2 етап:
змішати яйця, 1 склянка цукру,, додати м'яке масло і ряжанку, перемішати, додати другу айву натерту на тертці, борошно- просіяне з з чайною ложкою розпушувача і ванількой, все добре перемішати, додати нарізаний часточками мармелад, родзинки,добре розмішати. Викласти тісто ложкою в силіконову з отвором по центру або в змащену маргарином і присипану борошном залізну форму з отвором по центру , розрівняти і в духовку до випікання на 170-180 градусів. У мене дбав годину. вийняти, дати охолонути в формі 10 хвилин витягнути ,перевернув на тарелку, викласти красиво по верху по колу кільцем карамельні часточки айви, полити зверху Айвові карамеллю.
Подібні рецепти
Пісні горохові пиріжки
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...