Рецепти batal.com.ua

Кляр

Кляр

Рецепт приготування клярі. опис приготування: Кляр - це рідке тісто з яєць, борошна, води або молока. У клярі можна обсмажувати м'ясо, рибу або фрукти. приготування: Збити яйця в мисці. Перемішати яйця зі сметаною, розтопленим вершковим маслом (якщо використовуєте), борошном, сіллю і содою. Як...

Котлети з консервованого тунця

Котлети з консервованого тунця

консервований тунець — універсальний продукт. Ви можете додати його в суп, зробити бутерброди, салат. Я рекомендую вам котлети з консервованого тунця. Дуже смачно і швидко. опис приготування: Котлети з консервованого тунця виходять смачними і соковитими. Подавайте їх з картопляним пюре і свіжи...

Крильця в соєво-гірчичному соусі

Крильця в соєво-гірчичному соусі

Цікавий рецепт приготування курячих крил в вашу кулінарну скарбничку. Ідеальний варіант для швидкого сімейної вечері або закуски на природу. соковиті, пікантні, рум'яний крила. Ну як тут встояти! опис приготування: Курячі крила вважаються продуктом другого сорту, але з них теж можна приготуват...

Каша на кокосовому молоці

Каша на кокосовому молоці

Якщо вам набридли звичайні каші на сніданок, то спробуйте приготувати вівсянку на кокосом молоці. Ви не повірите, але смак каші повністю перетвориться. Вашим дітям вона обов'язково припаде до смаку. опис приготування: Якщо ви хочете урізноманітнити меню своєї родини, дізнайтеся, як приготувати...

Курка в кінзи

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Якщо не знаєте, як оригінально приготувати курку, рекомендую наступний рецепт — курка в кінзи. Завдяки маринаду з кінзи блюдо виходить набуває дуже цікавий, ні на що не схожий смак. опис приготування: За свою кулінарну практику мені довелося перепробувати, напевно, штук 50 маринадів до курки —...

Пряники з ревеню

Пряники з ревеню

На відміну від традиційних рецептів приготування пряники, цей варіант не передбачає використання меду. Основним компонентом тут є соковиті черешки ревеню. Виходить незвично і смачно! опис приготування: Пряники на основі ревеню виходить, ароматної, ніжною, використовуйте вологу. Ягоди вишні від...

Куряче філе з лимоном і часником

Куряче філе з лимоном і часником

Куряче філе з лимоном і часником — це один з найпростіших способів приготування курячого філе. Готується просто і швидко, але виходить, повірте, шалено смачно. опис приготування: Рецепт цієї страви не мій, він чесно запозичений з однієї кулінарної книги по іспанській традиційної кухні, так що ...

Курка з грибами в сметані

Курка з грибами в сметані

Розповідаю рецепт страви, як приготувати курку з грибами в сметані. Готую за допомогою звичайної кухонної плити (запікаю), тому м'ясо виходить ніжне, соковите, м'яке і буквально тане в роті. опис приготування: Для приготування використовую курячі грудки. Страву можна подати з кашею, до картопл...

Kumpis

Kumpis

Kumpis — це м'ясо, запечене зі спеціями. Така собі литовська буженина. Рецепт приготування кумпіса не дуже складний і представлений нижче. опис приготування: Щоб приготувати кумпіс в домашніх умовах, потрібно спочатку натерти м'ясо спеціями і сумішшю з заправок, після чого обернути його в фоль...

Курка з печерицями в сметані

Курка з печерицями в сметані

Дуже простий рецепт смачного другої страви. Відмінно підійде для обіду або вечері, особливо любителям печериць. опис приготування: Всім любителям печериць на замітку відмінний рецепт другої тарелі. Обсмажуємо курячі грудки. Потім на тій же сковороді смажимо печериці, приправляем їх спеціями, д...

Пряники з варенням і заваркою

Пряники з варенням і заваркою

Прекрасна пісна пряник скрасить ваше чаювання і нагадає смак дитинства. рекомендую подивитися, як приготувати пряник з варенням і заваркою: дуже проста, але ароматна домашня випічка! опис приготування: Для приготування пряники з варенням і заваркою можете взяти будь-яке варення, головне, щоб я...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Котлети з начинкою

Котлети з начинкою

Що вже точно ніколи не набридне так це всіма улюблені котлетки. А ви знаєте, як зробити їх ще смачнішими і смачніше? Якщо ні, тоді рецепт котлет з начинкою — спеціально для Вас! опис приготування: Що може бути смачніше, ніж м'які і соковиті котлетки домашнього приготування? Тільки котлети дома...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...

Куряче фрикасе з шавлією

Куряче фрикасе з шавлією

Рецепт приготування фрикасе з курки і овочів в білому вині. опис приготування: Відварити рис у киплячій підсоленій воді (рис в пакетиках — 10 хвилин). Гарненько промити курку, podsushity, нарізати середніми кубиками, приправити перцем і посолити, обваляти в крохмалі. Потім ретельно промити огі...

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...

Крем для манника

Крем для манника

Крем для манника по даним рецептом — це легкий, повітряний, білосніжний і дуже смачний крем з вершків, молока і цукру. Готується він дуже просто — за допомогою міксера протягом 10 хвилин. опис приготування: Приготувати крем для манника простіше простого. Для того, щоб маннік вийшов максимально...

Креветки зі спагеті

Креветки зі спагеті

Рецепт приготування італійської страви з морепродуктів і макаронних виробів. кількість порцій: 8 часник— 4 зубчики консервовані томати— 400 грам біле вино— 1/2 склянки креветки— 900 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) петрушка— 1 щіпка лінгвіні— 450 грам червоний пер...

Кукурудзяні млинці на заквасці

Кукурудзяні млинці на заквасці

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...