Рецепти batal.com.ua
Каша з гарбуза на воді
Корисна і смачна гарбузова каша повинна бути в раціоні кожної людини. Рекомендую вам простий рецепт приготування каші з гарбуза на воді на всі випадки життя! опис приготування: Зазвичай гарбузову кашу готують з рисом або пшоном. Чому б не приготувати її з галушками? До речі, їх необов'язково р...
Кисіль з вівсянки
Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...
Кухвет
розповім, як приготувати кухвет - національне російське блюдо, яке чомусь незаслужено забули в наш час. всім тим, хто любить солодке варення без вираженої кислинки, сподобається цей смак! опис приготування: Рецепт приготування кухвета перед вами. впевнена, вам сподобається і смак, і консистенц...
Агрус маринований
Якось у подруги я спробувала дуже оригінальну закуску — маринований агрус. До м'яса ягідки пішли на ура! Вирішила обов'язково спробувати приготувати аґрус самостійно. вийшло! ділюся! опис приготування: Інгредієнти в рецепті розраховані на дев'ять півлітрових баночок. Гвоздику і запашний перець...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею. опис приготування: Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредіє...
Курка в вафельної паніровці
Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...
Креветки під шубою
У цьому рецепті я розповім, як приготувати креветки під шубою. Такий салат відмінно впишеться в будь-яку обстановку Підійде для всіляких урочистостей. смак незвичайний, обов'язково сподобається! опис приготування: Таким салатом можна вбити наповал навіть дуже вимогливого гурмана. Однак цей роз...
Карпаччо з печериць
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...
Кучмачі грузинськи
Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...
Кекс гарбузовий з шоколадом
Як приготувати кекс гарбузовий з шоколадом, може напам'ять вам розповісти моя дочка. Це її улюблений вид випічки. Так як я готую цей кекс нечасто, а тільки в урожай гарбуза, то для нас це подія! опис приготування: Кекс виходить сам по собі дуже смачним і соковитим. Однак ви можете додати щось ...
Курка в гірчичному маринаді
Курка в гірчичному маринаді виходить дуже ніжна, м'яка, неймовірно ароматна і потопає в пікантному соусі. Одним словом, неповторна! опис приготування: Курка в гірчичному маринаді хороша тим, що підходить для того, щоб запікати її в духовці, смажити на мангалі або грилі. Курка виходить чудово с...
Курка з пастою Кампанелла і соусом
Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. пасти Кампанелла— 450 грам порош...
Крепи зі сливою, рікоттою і медом
Рецепт приготування французьких млинців зі сливами, мускатним горіхом, корицею, медом, рікоттою і листям м'яти. опис приготування: Ці млинці чудово поєднуються і з іншими фруктами, наприклад, з персиками, нектаринами і абрикосами. Тісто для млинців ви можете приготувати заздалегідь, для 1-2 дн...
Котлети з сала
Простий рецепт приготування звичайних котлет з сала — на замітку кожної господині. Блюдо підходить для обіду або вечері. Прекрасно поєднується з легкими гарнірами. опис приготування: Всі ми звикли, що сало часто додають до рибних котлет. Часом навіть в м'ясні котлети або курячі. Але чому б не ...
Куряча грудка з ананасами і сиром
У пропонованому вашій увазі рецепті добре з'єднуються в єдине ціле під сирною шубою курячі грудки з консервованими шматочками ананасів. виходить смачне, поживна і корисна страва. опис приготування: Для приготування в духовці курячої грудки з ананасами необхідно крім перерахованих продуктів мат...
Полуничний коктейль з базиліком
Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...
Котлети дарницькі
Пропоную вашій увазі ароматні, апетитні і неймовірно смачні котлети дарницькі. Їх приготування не займе багато часу, а смак здатний вразити навіть справжніх гурманів. опис приготування: Якщо ви пробували в ресторані котлети дарницькі, то знаєте цей приголомшливий смак. Приготувати їх вдома не ...
Полуничний пиріг з пахтою
Рецепт приготування пирога з полуницею, лимонною цедрою, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: Замість полуниці в цьому рецепті ви можете використовувати малину. З полуницею пиріг вийде більш вологим. Якщо ви не любите дуже солодкий пиріг, використовуйте тільки 1/2 чашки цукру. р...
Кюфта з яловичини
Рецепт приготування кюфта з яловичини популярний в країнах Близького Сходу і Південної Азії, і сьогодні я пропоную вам зробити досить простий вірменський варіант цих ароматних м'ясних кульок. опис приготування: Як зробити кюфту із яловичини я дізналася від своєї доброї подруги, вона родом їх ...
Курка з соусом з віскі і персиків
Рецепт приготування курячих стегенець, тушкованих з жовтим цибулею, віскі, соусом барбекю, консервованими персиками, часником і зеленою цибулею. опис приготування: Вишуканий аромат віскі і димчастий соус барбекю надають цим курячі стегенця терпкий смак. курячих стегенець— 12 штук оливкового...