Рецепт Котлети дарницькі

Рецепт Котлети дарницькі
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Пропоную вашій увазі ароматні, апетитні і неймовірно смачні котлети дарницькі. Їх приготування не займе багато часу, а смак здатний вразити навіть справжніх гурманів.

опис приготування:

Якщо ви пробували в ресторані котлети дарницькі, то знаєте цей приголомшливий смак. Приготувати їх вдома не складе труднощів, а за допомогою детальних інструкцій з цим впорається навіть новачок.

  • Котлети на кісточці— 12 штук
  • Koriandr— 0.5 чайних ложки
  • чебрець— 6 штук
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • коньяк— 3 Ст. ложки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
котлети дарницькі - фото крок 1 1. Рецепт приготування котлет дарницьких починається, як і слід було очікувати, з м'яса. Його необхідно добре вимити і ретельно просушити.

котлети дарницькі - фото крок 2 2. Посолити і поперчити кожен шматочок досить рясно.

котлети дарницькі - фото крок 3 3. сковороду (бажано з грилем або антипригарним покриттям) добре розігріти і додати буквально кілька крапель олії. Відправити туди м'ясо.

котлети дарницькі - фото крок 4 4. На досить великому вогні обсмажити кожен шматочок з усіх боків (бічних в тому числі) хвилин 5. М'ясо не повинно почати пускати сік, але і не повинно горіти.

котлети дарницькі - фото крок 5 5. З сковороди перекласти обсмажене м'ясо в глибоку каструлю або сотейник.

котлети дарницькі - фото крок 6 6. Підготувати всі необхідні спеції. Лавровий лист обполоснути водою.

котлети дарницькі - фото крок 7 7. Залити м'ясо окропом і поставити на середній вогонь. Коли вода закипить, додати оцет і спеції.

котлети дарницькі - фото крок 8 8. Коли майже четверту частину рідини википить, додати коньяк, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Весь процес займає близько 50-60 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, котлети дарницькі в домашніх умовах готові. Подавати їх можна з улюбленим гарніром або свіжими овочами.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Sambusa будка

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...