Рецепт Курка з полентой
Рецепт приготування смаженої курки з білими грибами, помідорами, білим вином, оливки та поленту.
опис приготування:
У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Приправити курку сіллю і перцем. Обсмажити курку в дві партії до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти готові курячі стегенця на блюдо.
Додати гриби в сковороду, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати помідори з соком, вино, цибуля, часник, оливки і курку. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, від 15 до 20 хвилин. Приправити м'ясо сіллю і перцем.
Поки курка готується, розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти поленту, змащену по обидва боки маслом, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин. Подавати курячі стегенця з полентой.
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- курячих стегенець— 8 штук
- сіль і мелений перець— — За смаком
- білих грибів— 300 грам(розрізаних на 4 частини)
- борошна— 1/4 склянки
- помидоров в собственном соку— 900 грам
- сухого білого вина— 1 Склянка
- цибулини— 2 штуки(розрізані на 8 частин)
- зубчики часнику— 4 штуки
- приготовленной поленты— 450 грам(разрезанной на 12 частин )
Додати гриби в сковороду, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати помідори з соком, вино, цибуля, часник, оливки і курку. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, від 15 до 20 хвилин. Приправити м'ясо сіллю і перцем.
Поки курка готується, розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти поленту, змащену по обидва боки маслом, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин. Подавати курячі стегенця з полентой.
Подібні рецепти
Сирна коржик з полентой
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...