Рецепт Курка з полентой

Рецепт Курка з полентой
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смаженої курки з білими грибами, помідорами, білим вином, оливки та поленту.

опис приготування:

У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Приправити курку сіллю і перцем. Обсмажити курку в дві партії до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти готові курячі стегенця на блюдо.

Додати гриби в сковороду, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати помідори з соком, вино, цибуля, часник, оливки і курку. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, від 15 до 20 хвилин. Приправити м'ясо сіллю і перцем.

Поки курка готується, розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти поленту, змащену по обидва боки маслом, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин. Подавати курячі стегенця з полентой.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • курячих стегенець— 8 штук
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • білих грибів— 300 грам(розрізаних на 4 частини)
  • борошна— 1/4 склянки
  • помидоров в собственном соку— 900 грам
  • сухого білого вина— 1 Склянка
  • цибулини— 2 штуки(розрізані на 8 частин)
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • приготовленной поленты— 450 грам(разрезанной на 12 частин )
У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Приправити курку сіллю і перцем. Обсмажити курку в дві партії до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти готові курячі стегенця на блюдо.

Додати гриби в сковороду, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати помідори з соком, вино, цибуля, часник, оливки і курку. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, від 15 до 20 хвилин. Приправити м'ясо сіллю і перцем.

Поки курка готується, розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти поленту, змащену по обидва боки маслом, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин. Подавати курячі стегенця з полентой.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Сирна коржик з полентой

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...