Рецепти batal.com.ua

Консервовані огірки без оцту

Консервовані огірки без оцту

Консервовані огірки без оцту готувати нескладно, головне — візьміть огірочки потрібного засолювального сорти і розміру. Добре робити огірки в невеликих банках, це зручніше, якщо сім'я невелика. опис приготування: Консервовані огірки без оцту виходять як бочкові — міцні, Сильний. Їх добре викор...

Крем для рулету

Крем для рулету

Сьогодні ми будемо готувати дієтичний і навіть корисний крем для рулету. Цей рецепт узятий з принципу харчування по Дюканов. Однак я на дієті не сиджу, але смак мені правда сподобався. пробуємо? опис приготування: приготувати дієтичний, але від того не менш смачний крем для рулету дуже просто....

Кучмачі з курячих потрухів

Кучмачі з курячих потрухів

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Круп'яної суп

Круп'яної суп

Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я хотіла б розповісти вам рецепт, як приготувати круп'яної суп, а саме - суп з перлової крупи з м'ясом і овочами. Приступимо ж до його приготування! опис приготування: Цей простий рецепт зможе виручити вас в будь-який день. Супчик виходить дуже нава...

Кулеб'яка з чотирма начинками

Леопардовий кекс

Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками. кількість порцій: 12-13 борошна— 1 кілограм молока— 1,5 склянки сухих дріжджів— 20 грам вершкового масла— 125 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукру— 2 Ст. ложки солі— 0,5 чайних ложки борошна— 200 грам(для млинців) цукру— 1 Ст. ложка(...

Крильця в гострому соусі

Крильця в гострому соусі

Пропоную вам рецепт приготування крилець в гострому соусі, який став улюбленою закускою нашої компанії. Приготувати це блюдо — простіше простого. Крильця відмінно підуть в якості закуски до пива. опис приготування: Отже, для приготування крилець в гострому соусі в домашніх умовах, треба спочат...

Куряча гомілка в листковому тісті

Куряча гомілка в листковому тісті

Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...

Котлети з печериць

Котлети з печериць

Обожнюю гриби за той дивовижний аромат, який вони надають кожної страви. Не можу не поділитися рецептом котлеток, приготованих з грибів шампіньйонів. опис приготування: Грибні котлети готуються дуже просто. Приготуйте картопляне пюре, обсмажте гриби з цибулею і змішайте їх. Додайте спеції за с...

Каша з гарбуза з рисом в мультиварці

Каша з гарбуза з рисом в мультиварці

Каша з гарбуза з рисом в мультиварці — просте і смачне блюдо, яке можна приготувати на сніданок або на полуденок. Можна готувати і не в мультиварці, але з нею все-таки буде простіше. Спробуйте! опис приготування: Це дуже простий і доступний рецепт приготування каші з гарбуза з рисом в мультива...

Крем для печива

Крем для печива

Крем для печива ми будемо готувати за американським рецептом із улюбленого цією нацією арахісового масла, а також вершкового масла, цукрової пудри, ваніліну і вершків. смачно, круто, апетитно! опис приготування: Готується крем для печива дуже просто і швидко. Для приготування крему нам потрібе...

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка - чудове друга страва, популярне у слов'янських народностей, зокрема - в білоруській кухні. Спробуйте приготувати цю смакоту в мультиварці. Адже це дуже просто! опис приготування: Картопляна бабка в мультиварці виходить дуже соковитою, смачною і корисною. Подавайте її до столу...

Kimadopita

Kimadopita

Кімадопіта - блюдо грецької кухні, яке можна зустріти і на Кіпрі, і в Туреччині. По суті, кімадопіта - це пиріг зі складною начинкою з м'яса, сиру і овочів, і, звичайно ж, з тіста філо. опис приготування: Существует очень много рецептов этого сытного пирога – классическая кимадопита с сыром, а...

Кисіль з геркулесу з медом

Кисіль з геркулесу з медом

Давайте згадаємо незаслужено забутий, але такий смачний і корисний рецепт киселю з геркулесу. Такий напій приємно наситить і вгамує спрагу. Перед подачею гарненько охолодіть його в холодильнику. опис приготування: Рецепт вівсяного киселю дуже древній, ще наші предки готували цей напій. Я насті...

Кофта-кебаб у лаваші

Кофта-кебаб у лаваші

Кофта-кебаб у лаваші — це суміш фаршу, овочів і спецій? загорнуті в лаваш. Зовні кофта-кебаб дуже схожі на млинці. Готуємо кебаби і загортаємо в лаваш з овочами. смачно, просто смакота! опис приготування: Фарш для кофта-кебаб у лаваші потрібно добре вимішати, щоб він не розвалювався на паличка...

Курка в духовці з картоплею

Курка в духовці з картоплею

Сьогодні я розповім вам, як приготувати курку в духовку з картоплею. напевно, немає приготування страви простіше, чим це. Воно завжди виходить смачним, ароматним і обов'язково сподобається всім. опис приготування: Таке блюдо виходить легко і просто, а його зовнішній вигляд виглядає дуже презен...

Курка під сметанним соусом

Курка під сметанним соусом

Для цієї страви підійде будь-яка частина курки. В даному випадку - це курячі ніжки. Якщо хочете зробити блюдо менш калорійним, візьміть в якості основи філе. опис приготування: В сметанному соусі м'ясо виходить просто чудовим і дуже м'яким. Спробуйте приготувати курку під сметанним соусом саме...

Компот з гарбуза з апельсином

Компот з гарбуза з апельсином

Пропоную вам спробувати приготувати дуже смачний і корисний компот з гарбуза і апельсина для всієї родини. Якщо ваші діти не люблять гарбузову кашу, то цей прохолодний напій вони точно полюблять! опис приготування: Таке компотік ви сміливо можете навіть на зиму закочувати, його вистачає на дов...

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...

Кавурма

Кавурма

Національне азербайджанське блюдо кавурма краще готувати з м'яса баранини. Її люблять і в інших східних країнах. Готується кавурма з помідорами і цибулею. опис приготування: Куварма добре поєднується з вареним картоплею або рисом. Спробуйте куварму додати в суп, щоб зробити його густішим і біл...

Кассероль «так»

Кассероль «так»

Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...