Рецепт Kimadopita
Кімадопіта - блюдо грецької кухні, яке можна зустріти і на Кіпрі, і в Туреччині. По суті, кімадопіта - це пиріг зі складною начинкою з м'яса, сиру і овочів, і, звичайно ж, з тіста філо.
опис приготування:
Существует очень много рецептов этого сытного пирога – классическая кимадопита с сыром, апетитна з куркою і фетою, оригінальна з баклажанами і свининою, є навіть шпинатний пиріг з сиром фета і ще багато варіантів. звичайно, тільки греки знають, як приготувати ідеальну кімадопіту. Але у мене теж є свій рецепт цього смачного і соковитого пирога. Візьміть на замітку, і нагодуйте своїх близьких справжнім грецьким блюдом.
- борошно— 500 грам
- вода— 300 грам
- Масло оливкове— 30 грам
- сіль— 1 щіпка
- дріжджі сухі— 1 щіпка
- фарш м'ясний— 500 грам
- помідори— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Томатний сік— 100 мілілітрів
- сир твердий— 150 грам
- перець духмяний— 1 щіпка
- Мускатний горіх— 1.2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
Поки тісто відпочиває, займіться начинкою. Поріжте помідори і часник кубиком. Зелень дрібно наріжте.
Додайте нарізані овочі, зелень і сир до фаршу, залийте томатним соком. Додати сіль, додайте спеції і гарненько все перемішайте.
Тісто вже трохи відпочило, пора приступити до наступної стадії. Тісто розділіть на кілька частин, у мене вийшло 8, розкачайте тонкими пластами.
Змастіть кожен пласт маслом, складіть все в одну стопку і знову розкачайте тонко.
Розділити тісто на дві частини, першу частину розкачайте тонко. Бажано укласти відразу в на застелений пергаментом деко.
Розподіліть фарш по всій поверхні рівномірним шаром.
Накрийте пиріг другою частиною тіста, попередньо тонко розкачати. Тісто дуже легко переносити з робочою поверхнею за допомогою качалки. кінець кліпу.
Змастіть пиріг оливковою олією, посипте кунжутом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Подібні рецепти
Антрекот на сковороді
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...