Рецепти batal.com.ua

Картопля з піджаркою

Картопля з піджаркою

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з піджаркою просто і легко. Це всіма улюблене російське блюдо, тому що воно дуже смачне і домашнє! Смачного! опис приготування: Картопля хороший в будь-якому вигляді: і смажений, і в мундирі, і фарширований. Цей спосіб простий в приготуванні і не...

Картопляний суп-пюре з сиром

Картопляний суп-пюре з сиром

Що може бути простіше і звичніше картопляного супу, запитаєте ви? І матимете рацію. Але не всі рецепти цього супу так прості. опис приготування: Зробіть цей суп незвичайним. Картопляний суп-пюре настільки м'який, оксамитовий і ніжний, що, я впевнена, вам захочеться приготувати його знову і зно...

Каша з опеньками

Каша з опеньками

Каша з опеньками — моє улюблене блюдо з цих чудових осінніх грибів. Якщо вдається їх набрати, то неодмінно готуємо кашу з опеньками — ситну, ароматну, смачну. рецепт — до вашої уваги. опис приготування: Класичний рецепт каші з опеньками сподобається всім, хто ратує за здорову і корисну їжу, ал...

Кукурудзяно-сирна запіканка

Кукурудзяно-сирна запіканка

Проста в приготуванні і дуже смачна запіканка з кукурудзяної крупи з рум'яною сирною скоринкою може служити відмінним доповненням до легкого супу, а також виступати в якості самостійного блюда. опис приготування: Цей рецепт відмінно виручить і в тому випадку, коли від попереднього прийому їжі ...

Курка з горошком і соусом з естрагону

Плов з сочевиці

Рецепт приготування курки з зеленим горошком, петрушкою і соусом з естрагону і каперсів. опис приготування: покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, виклас...

Кашаячна з гарбузом

Кашаячна з гарбузом

Каші з гарбузом - відмінні сніданки! особливо восени, поки гарбуз солодка і соковита. Зваріть ячну кашу, додавши в неї гарбуз і почніть ранок з користю! опис приготування: Крім користі і смаку, добавка гарбуза саме до ячної крупі дозволяє приготувати красиве блюдо насиченого кольору замість сі...

Куряча гомілка в листковому тісті

Куряча гомілка в листковому тісті

Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...

Курка з сиром

Курка з сиром

Рецепт приготування курячих грудок, начинених сирно-гірчичною сумішшю і обгорнутих скибочками бекону. Куряче м'ясо чудово поєднується з сиром. опис приготування: приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Перемішати в мисці дрібно нарізану Моцареллу, натертий на крупній тертці сир Чеддер...

Кокосовые коржики

Кокосовые коржики

рекомендую прочитати, як приготувати кокосові коржики. Печиво виходить низькокалорійним, розсипчаста і легким. опис приготування: Коржики з кокосового масла виходять неймовірно легкими і ніжними. Моя дітвора любить брати такі печива в школу на перекус, а мені до смаку вони з ранковою кавою. Я ...

Кавовий торт

Кавовий торт

Кавовий торт приготувати не дуже-то просто, але повірте — гра варта свічок. Торт виходить дивовижно смачним, його не соромно поставити на стіл для найдорожчих гостей. розкішний торт! опис приготування: Серед всіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у кого...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Котлети з сала

Котлети з сала

Простий рецепт приготування звичайних котлет з сала — на замітку кожної господині. Блюдо підходить для обіду або вечері. Прекрасно поєднується з легкими гарнірами. опис приготування: Всі ми звикли, що сало часто додають до рибних котлет. Часом навіть в м'ясні котлети або курячі. Але чому б не ...

Консервовані банани

Консервовані банани

Хочу поділитися ось таким незвичайним рецептом! Консервовані банани - блюдо, звичайно, на любителя, але шанувальникам цього екзотичного фрукта воно неодмінно сподобається. Не знаю, як консервувати банани? Я розповім! опис приготування: від того, як ви наріжете банани, буде дуже сильно залежати...

Кокосовий Егг-ніг

Кокосовий Егг-ніг

Давайте згадаємо, що таке Егг-ніг. Це солодкий напій родом з Європи на основі сирих яєць. Його роблять з алкоголем і без, ми візьмемося за перший варіант, а ще змінимо один інгредієнт. буде смачно! опис приготування: Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт, в якому описано, як приготувати кокосов...

Червона риба в мікрохвильовці

Червона риба в мікрохвильовці

Якщо ви любите нежирну і не пересушену рибу, пропоную дізнатися, як приготувати червону рибу в мікрохвильовці. готується швидко, а смак приголомшливий. Відмінне блюдо на швидкий обід або вечерю. готуємо! опис приготування: Червона риба багата необхідними організму корисними речовинами, але зви...

Кекси з персикової начинкою і імбирним кремом

Кекси з персикової начинкою і імбирним кремом

Рецепт приготування кексів з начинкою з персиків, цукру, кориці, мускатного горіха і кремом з вершків, імбиру і ванілі. За цим рецептом у вас вийде 24 печиво. кількість порцій: 6-8 сіль— 1 Чайна ложка(корочка) охолоджений рослинний жир— 8 Ст. ложок(корочка) холодна вода— 6-8 Ст. ложок(корочка) ...

Курка цілком

Курка цілком

Курка давно стала універсальним блюдом. Її добре готувати як на швидку руку, таки на святковий стіл. Сьогодні я розповім вам, як приготувати курку цілком, а точніше курчати тютюну. опис приготування: безумовно, рецептів маринаду для курчати-табака маса. Цей рецепт простий, але не менш смачний....

Курка смажена з цибулею-шалот і морквою

Курка смажена з цибулею-шалот і морквою

Гурмани люблять використовувати лук-шалот замість ріпчастої цибулі. Спробуйте приготувати курку з цибулею-шалот і морквою. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем, посипати з обох сторін з борошном. Розігріти сковороду на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 д...

Коза, тушеная с рисом

Коза, тушеная с рисом

Продукты для приготовления этого блюда несложно найти на рынке, приготувати просто. Порадуйте своих близких и гостей необычным блюдом. Вкус и аромат вы не забудете долго. Спробуйте! опис приготування: Под бокальчик сухого красного вина вы выслушаете много похвал за праздничным столом. Не забуд...

Куряче філе з курагою

Куряче філе з курагою

Справжній приклад поєднання, здавалося б, непоєднуваних інгредієнтів. опис приготування: Відмінне друга страва, яке не вимагає складнощів в приготуванні, вимагає порівняно небагато часу і має дуже гармонійний смак. куряче філе— 4 штуки часнику— 2 зубчики кориці— 1/4 чайних ложки Коран— 250 г...