Рецепт Кокосовий Егг-ніг
Давайте згадаємо, що таке Егг-ніг. Це солодкий напій родом з Європи на основі сирих яєць. Його роблять з алкоголем і без, ми візьмемося за перший варіант, а ще змінимо один інгредієнт. буде смачно!
опис приготування:
Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт, в якому описано, як приготувати кокосовий Егг-ніг. Тут ми замінили звичне молоко на кокосове. Вийшов солодший смак. Такий коктейль буде до речі під час посиденьок з друзями і на зимові свята. Виглядає він ефектно, а п'ється легко.
- ром темний— 90 мілілітрів
- яйце— 2 штуки
- Вершки для збивання— 180 мілілітрів
- Кокосове молоко— 180 мілілітрів
- Кокос в цукрі— 50 грам
- ванільний екстракт— 0,25 чайних ложки
- цукор білий— 3 Ст. ложки
- Мускатний горіх мелений— 1 щіпка
2. Потім додайте цукор, мускатний горіх і ванілін. Ще раз збийте.
3. Слідом влийте молоко, вершки і ром. коктейль збийте.
4. Розлийте Егг-ніг в 4 келиха. Посипте коктейль зацукрованим кокосом. Насолоджуйтесь!
Подібні рецепти
Кокосовий карі з нутом
Це тайський суп, приготований на кокосовому молоці з креветками. Суп адаптований під нашу кухню і традиції приготування, але від цього він не стає менш смачним і апетитним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо кокосовий суп з креветками в домашніх умовах. Суп вариться на основі готового ку...
Кокосовий торт з вершковою начинкою
Рецепт приготування торта з кокосовою стружкою, начинкою з вершків і цедри лайма і глазурі з вершкового сиру і кокосової стружки. опис приготування: Цей білосніжний апетитний торт безсумнівно стане прикрасою святкового столу. яєчних жовтки— 3 штуки цукру— 6 чайних ложок соку лайма— 1/4 скля...
Кокосовий заварний крем
Заварний кокосовий крем - це ще один варіант приготування знаменитого заварного крему. Даний крем виходить дуже насиченим і густим за рахунок використання в ньому кокосової стружки. рекомендую! опис приготування: Приготуємо кокосовий заварний крем в домашніх условіях.Такой крем часто подають в...
Кокосовий десерт
розповім, як швидко і просто приготувати смачний і ніжний кокосовий десерт «Семіфредо». Це кремообразная маса, яка густіє після декількох годин вистоювання в морозильній камері. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні семіфредо, потрібно розрахувати кількість цукру: його має бути все 23...
Кокосовий пиріг з вершковою просоченням
Ніжний ароматний пиріг із золотистою скоринкою з кокосової стружки і соковитою вершкової просоченням. По-справжньому ефектне поєднання смаків робить цю випічку неповторною. Спробуйте приготувати! опис приготування: По бажанню, в якості просочення для цього чудового пирога можна використовувати...