Рецепт Кокосовий десерт

Рецепт Кокосовий десерт
Кількість порцій: 4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
розповім, як швидко і просто приготувати смачний і ніжний кокосовий десерт «Семіфредо». Це кремообразная маса, яка густіє після декількох годин вистоювання в морозильній камері. Спробуйте!

опис приготування:

При приготуванні семіфредо, потрібно розрахувати кількість цукру: його має бути все 23% від загальної ваги інгредієнтів. Якщо цукру буде занадто багато, семіфредо вийде м'яким і не буде тримати форму, а якщо цукру мало, то десерт в морозилці просто перетвориться на лід. За бажанням в масу можна додати шматочки маракуйи або шоколадні краплі.

дивіться, як приготувати кокосовий десерт, і коректний.

  • яєчні білки— 140 грам
  • цукор— 230 грам
  • вода— 50 грам
  • М'якоть свіжого кокоса— 80 грам
  • Сливки свіжі— 550 грам
кокосовий десерт - фото крок 1 В сотейник налейте воду, покладіть цукор і варіть сироп до температури 120 градусів, вимірюючи її термометром.

кокосовий десерт - фото крок 2 Яєчні білки збийте до стійкої піни.

кокосовий десерт - фото крок 3 Гарячий цукровий сироп обережно влийте в білки, уникаючи попадання на віночок.

кокосовий десерт - фото крок 4 Продовжуйте збивати, поки суміш не стане повністю холодної, блискучою і пружною (знадобиться приблизно 10 хвилин). З електричним міксером буде швидше.

кокосовий десерт - фото крок 5 Свіжі вершки збийте до м'яких піків і додайте разом з подрібненою м'якоттю кокоса в білкову суміш. Все обережно перемішайте.

кокосовий десерт - фото крок 6 форму (можна для випічки) об'ємом 1 літр або 2 форми по 500 мл застеліть харчовою плівкою, викладіть отриману кремообразную масу, зверху накрийте плівкою і поставте в морозильник як мінімум на 6 годин.

кокосовий десерт - фото крок 7 для 10 хвилин перед подачею на стіл викладіть десерт на блюдо, перевернув форму. Прикрасьте за бажанням кокосовою стружкою, шматочками свіжого кокоса і розтопленим шоколадом. Семіфредо з кокосом має приємний, екзотичним смаком.

Подібні рецепти

Кокосовий Егг-ніг

Кокосовий десерт без випічки

Давайте згадаємо, що таке Егг-ніг. Це солодкий напій родом з Європи на основі сирих яєць. Його роблять з алкоголем і без, ми візьмемося за перший варіант, а ще змінимо один інгредієнт. буде смачно! опис приготування: Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт, в якому описано, як приготувати кокосов...

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням

Ніжний ароматний пиріг із золотистою скоринкою з кокосової стружки і соковитою вершкової просоченням. По-справжньому ефектне поєднання смаків робить цю випічку неповторною. Спробуйте приготувати! опис приготування: По бажанню, в якості просочення для цього чудового пирога можна використовувати...

Кокосовий торт з вершковою начинкою

Кокосовий торт з вершковою начинкою

Рецепт приготування торта з кокосовою стружкою, начинкою з вершків і цедри лайма і глазурі з вершкового сиру і кокосової стружки. опис приготування: Цей білосніжний апетитний торт безсумнівно стане прикрасою святкового столу. яєчних жовтки— 3 штуки цукру— 6 чайних ложок соку лайма— 1/4 скля...

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Рецепт приготування супу незвичайного супу з кокосовим молоком, яловичиною і цибулею-шалот. опис приготування: В не дуже великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати 3/4 склянки цибулі-шалот, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. використовуючи шум...

Кокосовий суп з креветками

Кокосовий суп з креветками

Це тайський суп, приготований на кокосовому молоці з креветками. Суп адаптований під нашу кухню і традиції приготування, але від цього він не стає менш смачним і апетитним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо кокосовий суп з креветками в домашніх умовах. Суп вариться на основі готового ку...