Рецепт Кокосовий пиріг з вершковою просоченням

Рецепт Кокосовий пиріг з вершковою просоченням
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Ніжний ароматний пиріг із золотистою скоринкою з кокосової стружки і соковитою вершкової просоченням. По-справжньому ефектне поєднання смаків робить цю випічку неповторною. Спробуйте приготувати!

опис приготування:

По бажанню, в якості просочення для цього чудового пирога можна використовувати і жирні вершки (з масовою часткою жиру 30 і більше відсотків). Це додатково посилить смакову композицію випічки, зробить її ще ніжніше.

  • кефір (нежирний)  — 250 мілілітрів
  • вершки (жирністю 20%)  — 250 мілілітрів
  • яйця курячі— 2 штуки
  • стружка кокосова— 100 грам
  • Цукровий пісок— 130 грам(80 г — для тіста, 50 г — для посыпки.)
  • Борошно пшеничне (1 або вищий сорт)  — 190 грам
  • борошно цільнозернове (пшеничне)  — 50 грам
  • розпушувач— 10 грам
Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти, враховуючи, що цельнозерновую борошно можна замінити білої пшеничної.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 2 У глибокій мисці збийте яйця з цукром (80 грам) до його розчинення.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 3 Влийте в яєчну масу кефір і добре перемішайте віночком.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 4 Підготуйте суміш з двох видів борошна і розпушувача, а потім просійте її в тісто (частинами) при ретельному перемішуванні.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 5 Викладіть готове тісто сметанному консистенції в підготовлену форму.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 6 Змішайте кокосову стружку і цукровий пісок (50 грам), потім розподіліть суху суміш по поверхні пирога.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 7 Випікайте кокосовий пиріг в розігрітій до 170-180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин до золотистого кольору. У процесі випікання стежте за тим, щоб кокосова стружка не підгоріла, при необхідності закрийте поверхню пирога фольгою.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 8 Після закінчення випікання, вийміть пиріг з духовки і в гарячому вигляді полийте його холодними вершками. стружка розм'якшиться, пиріг стане соковитим і ніжним.

Кокосовий пиріг з вершковою просоченням - фото крок 9 Дайте кокосовому пирога з вершковою просоченням повністю охолонути і подавайте його до чаю, розрізавши на порційні шматочки.

Подібні рецепти

Кокосовий торт з вершковою начинкою

Трубочки з вершковою начинкою

Рецепт приготування торта з кокосовою стружкою, начинкою з вершків і цедри лайма і глазурі з вершкового сиру і кокосової стружки. опис приготування: Цей білосніжний апетитний торт безсумнівно стане прикрасою святкового столу. яєчних жовтки— 3 штуки цукру— 6 чайних ложок соку лайма— 1/4 скля...

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Кокосовий суп з яловичиною та цибулею

Рецепт приготування супу незвичайного супу з кокосовим молоком, яловичиною і цибулею-шалот. опис приготування: В не дуже великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати 3/4 склянки цибулі-шалот, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. використовуючи шум...

Кокосовий суп з креветками

Кокосовий суп з креветками

Це тайський суп, приготований на кокосовому молоці з креветками. Суп адаптований під нашу кухню і традиції приготування, але від цього він не стає менш смачним і апетитним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо кокосовий суп з креветками в домашніх умовах. Суп вариться на основі готового ку...

Кокосовий заварний крем

Кокосовий заварний крем

Заварний кокосовий крем - це ще один варіант приготування знаменитого заварного крему. Даний крем виходить дуже насиченим і густим за рахунок використання в ньому кокосової стружки. рекомендую! опис приготування: Приготуємо кокосовий заварний крем в домашніх условіях.Такой крем часто подають в...

Кокосовий десерт

Кокосовий десерт

розповім, як швидко і просто приготувати смачний і ніжний кокосовий десерт «Семіфредо». Це кремообразная маса, яка густіє після декількох годин вистоювання в морозильній камері. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні семіфредо, потрібно розрахувати кількість цукру: його має бути все 23...