Рецепт Картопля з піджаркою

Рецепт Картопля з піджаркою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з піджаркою просто і легко. Це всіма улюблене російське блюдо, тому що воно дуже смачне і домашнє! Смачного!

опис приготування:

Картопля хороший в будь-якому вигляді: і смажений, і в мундирі, і фарширований. Цей спосіб простий в приготуванні і не надає такої шкоди, як смажена картопля. Картопля вибираємо рожевий, без очок, бажано молодий!

  • Картопля— 1 кілограм
  • Свиняча грудинка— 200 грам
  • Курині ніжки— 180 грам(філе)
  • Цибуля ріпчаста— 120 грам
Картопля з піджаркою - фото крок 1 Картопля очищаємо від шкірки овощечисткой. Заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь. Варимо на середньому вогні до готовності.

Картопля з піджаркою - фото крок 2 Свиную грудинку промываем, ріжемо на невеликі шматочки. Додаємо сіль і спеції.

Картопля з піджаркою - фото крок 3 Курячі гомілки обмиваємо проточною водою. шкірку знімаємо. Ножем відокремлюємо філе від кісточки. Нарізаємо птицю невеликими шматочками. Додаємо приправи і сіль на смак.

Картопля з піджаркою - фото крок 4 Грудинку обжариваем до готовности, зайвий жир прибираємо з сковороди: він нам ні до чого.

Картопля з піджаркою - фото крок 5 У маслі, що залишилося з-під грудинки обсмажуємо куряче філе. На це нам знадобиться хвилин 25-30, поки воно повністю не приготується.

Картопля з піджаркою - фото крок 6 Потім додаємо в сковороду цибулю, нарізаний півкільцями. Жарим до золотистости. вимикаємо вогонь. Додаємо в цибулю грудинку і курку. перемішуємо.

Картопля з піджаркою - фото крок 7 Звариться картоплю викладаємо на тарілку, поливаємо вийшла піджаркою з м'яса і птиці. Перед подачею на стіл блюдо можна прикрасити зеленню і всілякими солоними і маринованими овочами.
Смачного!

Подібні рецепти

Картопля «Dofinua»

Курячий суп з піджаркою

Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...

Картопля, фарширований сиром

Картопля, фарширований сиром

М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...

Картопля «герцогиня»

Картопля «герцогиня»

Рецепт приготування картопляного пюре незвичайної форми з жовтками, вершками і мускатним горіхом. опис приготування: Картопля «Герцогиня» — оригінальний спосіб подачі звичайного картопляного пюре і ефектний гарнір для святкового столу. Картопляну масу можна приготувати заздалегідь і зберігати ...

Картопля гратен

Картопля гратен

Гратен - це страва французької кухні. Його відмінна характеристика - це золотава скоринка. Зробити його можна з різних овочів. Покажу класичний рецепт, як приготувати картоплю гратен. опис приготування: Гратен - це смачне і соковите блюдо. Картоплю нарізають тонкими скибочками і укладають шара...

Картопля з Дофіне

Картопля з Дофіне

Рецепт приготування картоплі з Дофіне, викладеного шарами, заправленого вершками і приправленого часником. опис приготування: Оригінальний рецепт картоплі, який прийшов до нас з французької провінції Дофіне. Цей ніжний на смак картопля виступить відмінним гарніром до м'яса або овочів. Пориньте...