Рецепт Каша з опеньками

Рецепт Каша з опеньками
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Каша з опеньками — моє улюблене блюдо з цих чудових осінніх грибів. Якщо вдається їх набрати, то неодмінно готуємо кашу з опеньками — ситну, ароматну, смачну. рецепт — до вашої уваги.

опис приготування:

Класичний рецепт каші з опеньками сподобається всім, хто ратує за здорову і корисну їжу, але не проти різних кулінарних експериментів. Ну, і завзятим грибникам він теж буде до речі — буває адже, що грибів набереш кілька відер, а що з ними потім робити — незрозуміло Ось спеціально для таких випадків — мій рецепт каші з опеньками.

Як приготувати кашу з опеньками:

1. Опеньки размораживаем будь-яким способом.

2. В цей час можемо зайнятися цибулею. Дрібно кришимо його, і обсмажуємо в маслі до золотистого кольору. часник подрібнюємо, і доповідаємо до цибулі.

3. Додаємо в сковороду опеньки. На сильному вогні обсмажуємо, поки не піде зайва рідина.

4. В цей же час ставимо вариться промиту пшоняну крупу. Варимо на повільному вогні приблизно 25 хвилин.

5. Тепер наш простий рецепт каші з опеньками вимагає змішати інгредієнти між собою, і відразу ж подавати до столу.

Пальчики оближеш!

Тепер ви знаєте, як приготувати кашу з опеньками легко, швидко, і корисно. хай щастить!


  • опеньки заморожені— 300 грам
  • Пшоняна крупа— 300 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Цибуля— 1 штука
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Класичний рецепт каші з опеньками сподобається всім, хто ратує за здорову і корисну їжу, але не проти різних кулінарних експериментів. Ну, і завзятим грибникам він теж буде до речі — буває адже, що грибів набереш кілька відер, а що з ними потім робити — незрозуміло Ось спеціально для таких випадків — мій рецепт каші з опеньками.

Як приготувати кашу з опеньками:

1. Опеньки размораживаем будь-яким способом.

2. В цей час можемо зайнятися цибулею. Дрібно кришимо його, і обсмажуємо в маслі до золотистого кольору. часник подрібнюємо, і доповідаємо до цибулі.

3. Додаємо в сковороду опеньки. На сильному вогні обсмажуємо, поки не піде зайва рідина.

4. В цей же час ставимо вариться промиту пшоняну крупу. Варимо на повільному вогні приблизно 25 хвилин.

5. Тепер наш простий рецепт каші з опеньками вимагає змішати інгредієнти між собою, і відразу ж подавати до столу.

Пальчики оближеш!

Тепер ви знаєте, як приготувати кашу з опеньками легко, швидко, і корисно. хай щастить!


Подібні рецепти

Каша горохова традиційна

Заливний пиріг з капустою на кефірі

Рецепт приготування каші з гороху. опис приготування: Горохова каша не тільки поживна, але і корисна. У горосі містяться мінеральні солі, аскорбінова кислота, бета-каротин, вітаміни групи B, PP, цинк, калій, кальцій, залізо, магній і залізо. приготування: Залити горох водою і дати постояти 6 г...

Каша з геркулесу

Каша з геркулесу

Приготувати смачний і корисний сніданок для дорослих і дітей вам допоможе цей простий рецепт. Каша з геркулесу вариться дуже швидко, дивіться, як приготувати її правильно. опис приготування: Можна використовувати вівсяні пластівці швидкого приготування і звичайні. Якщо ви готуєте вівсяну кашу ...

Каша з гарбуза на воді

Каша з гарбуза на воді

Корисна і смачна гарбузова каша повинна бути в раціоні кожної людини. Рекомендую вам простий рецепт приготування каші з гарбуза на воді на всі випадки життя! опис приготування: Зазвичай гарбузову кашу готують з рисом або пшоном. Чому б не приготувати її з галушками? До речі, їх необов'язково р...

Каша з гарбуза традиційна

Каша з гарбуза традиційна

розповідаю, як приготувати кашу з гарбуза традиційну, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти — і нічого зайвого. каша виходить — вищий клас! опис приготування: Каша з гарбуза — корисний сніданок, готувати який рекомендую кожному, принаймні, коли є св...

Каша з гороху

Каша з гороху

Нудна на перший погляд каша з гороху може заграти новими нотками смаку, якщо приготувати її за цим рецептом. опис приготування: Як приготувати кашу з гороху смачно і незвично? Дуже просто! Спробуйте використовувати свіжий або заморожений зелений горошок і здивуєте себе і близьких новим блюдом....