Рецепт Короп фарширований, запечений в тісті

Рецепт Короп фарширований, запечений в тісті
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування рибної страви з горіхами і зеленню.

опис приготування:

Риба ретельно очищається від луски, промивається. У ній робиться з боку спини невеликий надріз, через який слід вийняти всі нутрощі. А також хребетні кістки рибини. Як тільки це зроблено, короп фарширується через цей же отвір і зашивається. Щоб приготувати фарш, знадобиться нарізати ріпчасту цибулю і спасерувати його на маслі.

ікра, або молочко дрібно ріжуться, горіхи товчуться, додається цибуля, петрушка, сіль і перець. Риба фарширується і загортається в лист дуже крутого і прісного тіста з борошна солі, води, яйця і масла. Запечіть в духовці при 260 З близько години. Готова риба накривається пергаментом хвилин на 10, щоб тісто стало м'якше, після чого блюдо подається до столу.


  • короп— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • горіхи волоські— 160 грам
  • масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • борошно пшеничне— 1 Склянка
  • вода— 2 склянки
  • яйце— 1 Склянка
  • петрушки— — За смаком
  • сіль і перець чорний мелений— — За смаком
Риба ретельно очищається від луски, промивається. У ній робиться з боку спини невеликий надріз, через який слід вийняти всі нутрощі. А також хребетні кістки рибини. Як тільки це зроблено, короп фарширується через цей же отвір і зашивається. Щоб приготувати фарш, знадобиться нарізати ріпчасту цибулю і спасерувати його на маслі.

ікра, або молочко дрібно ріжуться, горіхи товчуться, додається цибуля, петрушка, сіль і перець. Риба фарширується і загортається в лист дуже крутого і прісного тіста з борошна солі, води, яйця і масла. Запечіть в духовці при 260 З близько години. Готова риба накривається пергаментом хвилин на 10, щоб тісто стало м'якше, після чого блюдо подається до столу.


Подібні рецепти

Короп, запечений в сметані

Полуничний торт «Фрезье»

Якщо чоловік привіз вам з риболовлі хороший улов, то вам знадобиться мій рецепт. Як приготувати коропа запеченого в сметані, Будь ласка, прочитайте нижче. Дуже добре виходить блюдо. опис приготування: Це "; рибне щастя" дуже подобається чоловічій половині нашої сім'ї. Оскільки тут немає, як ка...

Короп копчений

Короп копчений

Пропонується простий рецепт, як приготувати коропа копченого на грилі. Трохи вміння потрібно, щоб з звичайного коропа отримати кулінарний шедевр, гідний захоплення. Дуже смачна риба! опис приготування: Для того щоб приготувати копченого коропа, вам знадобиться кілька рибин і підготовлений для ...

Короп по-староруський

Короп по-староруський

Короп по-староруський — страва, рецептом якого зі мною поділилася моя бабуся. їй, в свою чергу, цей рецепт теж передав хтось із її предків. Так що рецепт — автентичний і дійсно древній. опис приготування: короп — НЕ лосось, його смачно приготувати ще вміти треба. Рецепт коропа по-староруський ...

Короп в часниковому соусі

Короп в часниковому соусі

Соковитий короп в гострому часниковому соусі зробить ваш вечерю незабутнім. опис приготування: Очищеного коропа нарізати на порційні шматки. Подрібнити через м'ясорубку цибулю, часник і петрушку, все змішати. Підсмажити борошно в розігрітому оливковому маслі. Додати холодної води і розмішати, ...

Короп в клярі

Короп в клярі

Короп в клярі — відмінне блюдо, приготоване на сковороді. Риба поєднується зі всілякими гарнірами: картоплею, макаронами, крупами. Виходить дуже ситно і просто, до того ж, швидко готується! опис приготування: Приготуємо коропа в клярі в домашніх умовах. Попередньо промиваємо коропа і нарізаємо...