Рецепт Короп фарширований, запечений в тісті
Рецепт приготування рибної страви з горіхами і зеленню.
опис приготування:
Риба ретельно очищається від луски, промивається. У ній робиться з боку спини невеликий надріз, через який слід вийняти всі нутрощі. А також хребетні кістки рибини. Як тільки це зроблено, короп фарширується через цей же отвір і зашивається. Щоб приготувати фарш, знадобиться нарізати ріпчасту цибулю і спасерувати його на маслі.
ікра, або молочко дрібно ріжуться, горіхи товчуться, додається цибуля, петрушка, сіль і перець. Риба фарширується і загортається в лист дуже крутого і прісного тіста з борошна солі, води, яйця і масла. Запечіть в духовці при 260 З близько години. Готова риба накривається пергаментом хвилин на 10, щоб тісто стало м'якше, після чого блюдо подається до столу.
- короп— 1 штука
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- горіхи волоські— 160 грам
- масло рослинне— 4 Ст. ложки
- борошно пшеничне— 1 Склянка
- вода— 2 склянки
- яйце— 1 Склянка
- петрушки— — За смаком
- сіль і перець чорний мелений— — За смаком
ікра, або молочко дрібно ріжуться, горіхи товчуться, додається цибуля, петрушка, сіль і перець. Риба фарширується і загортається в лист дуже крутого і прісного тіста з борошна солі, води, яйця і масла. Запечіть в духовці при 260 З близько години. Готова риба накривається пергаментом хвилин на 10, щоб тісто стало м'якше, після чого блюдо подається до столу.
Подібні рецепти
Полуничний торт «Фрезье»
Якщо чоловік привіз вам з риболовлі хороший улов, то вам знадобиться мій рецепт. Як приготувати коропа запеченого в сметані, Будь ласка, прочитайте нижче. Дуже добре виходить блюдо. опис приготування: Це "; рибне щастя" дуже подобається чоловічій половині нашої сім'ї. Оскільки тут немає, як ка...
Короп копчений
Пропонується простий рецепт, як приготувати коропа копченого на грилі. Трохи вміння потрібно, щоб з звичайного коропа отримати кулінарний шедевр, гідний захоплення. Дуже смачна риба! опис приготування: Для того щоб приготувати копченого коропа, вам знадобиться кілька рибин і підготовлений для ...
Короп по-староруський
Короп по-староруський — страва, рецептом якого зі мною поділилася моя бабуся. їй, в свою чергу, цей рецепт теж передав хтось із її предків. Так що рецепт — автентичний і дійсно древній. опис приготування: короп — НЕ лосось, його смачно приготувати ще вміти треба. Рецепт коропа по-староруський ...
Короп в часниковому соусі
Соковитий короп в гострому часниковому соусі зробить ваш вечерю незабутнім. опис приготування: Очищеного коропа нарізати на порційні шматки. Подрібнити через м'ясорубку цибулю, часник і петрушку, все змішати. Підсмажити борошно в розігрітому оливковому маслі. Додати холодної води і розмішати, ...
Короп в клярі
Короп в клярі — відмінне блюдо, приготоване на сковороді. Риба поєднується зі всілякими гарнірами: картоплею, макаронами, крупами. Виходить дуже ситно і просто, до того ж, швидко готується! опис приготування: Приготуємо коропа в клярі в домашніх умовах. Попередньо промиваємо коропа і нарізаємо...