Рецепти batal.com.ua
Креветки барбекю
Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...
Курка з часником в духовці
Куряче м'ясо — ніжне і дієтичне. Воно відмінно поєднується з часником і спеціями. Курка з часником в духовці подається як на святковий стіл, так і з нагоди сімейного обіду. гарнір — за смаком. опис приготування: Курку для цієї страви можна взяти цілком або купити улюблені шматочки птиці. Можна...
Цукерки з печива «Oreo»
Печиво "; Орео" — это и так сам по себе вкусный десерт к чаю, но из него делают другие сладости. Я сама несколько раз к этому прибегала, и опять нашла интересный рецепт. Він дуже простий, спробуйте! опис приготування: По приведённому ниже принципу можно делать разные десерты, змінюючи начинку,...
Khau Phat (смажений рис)
Khau Phat- традиційне блюдо Тайської кухні. Дуже просте в приготуванні, до того ж , готується з найдоступніших продуктів. Хочете відчути смак Таїланду у себе вдома — приготуйте Кхау Пхат! опис приготування: Khau Phat — тайський смажений рис! Готується блюдо з вареного рису, краще навіть вчораш...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Сьогодні ділюся з вами просто дивовижним рецептом, як приготувати крильця по-східному. Це відмінний рецепт, щоб пригостити компанію друзів або подати в якості закуски. опис приготування: Курячі крильця по-східному виходять дуже пікантними, смачними, вони відмінно підійдуть в якості закуски до ...
Курка по-тайськи
Цей рецепт курки по-тайськи допоможе вам приготувати страву не гірше, ніж в справжніх ресторанах тайської кухні. можливо, самі тайці готують страву трохи інакше, але у всякому разі рецепт дуже схожий. опис приготування: Мені завжди було цікаво, як готуються всі ці смачні, гострі, солодкі страв...
Кисіль з обліпихи
Кисіль з обліпихи - надзвичайно корисний напій для дорослих і дітей. ароматний, з кисло-солодким смаком і насиченим жовтим кольором. рекомендую спробувати! опис приготування: Готується такий кисіль дуже просто і швидко. Крохмаль можна взяти будь-який, як картопляний, так і кукурудзяний. Цукор ...
Коржики «макові»
З дитинства улюблені коржики можна урізноманітнити маковою начинкою. Буде смачно і корисно, адже в маці багато кальцію, куди ж його додати, как не в булочки да коржики? дивимося рецепт! опис приготування: Прорахувавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати коржики "; Макові ";. Це смачне пе...
Котлети з індички без хліба
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...
Курка з гірчично-вершковим соусом
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...
Кошики з кремом і вишнею
Рецепт приготування смачних кошичків. кількість порцій: 8 гіркого шоколаду— 50 грам вишні без кісточок— 150 грам(замороженої ) борошна— 100 грам(для тіста) вершкового масла— 50 грам(для тіста) цукру— 2 чайних ложки(дрібного, для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) вершкового масла— 50 грам(Для ли...
Конфітюр з агрусу
Конфітюр з агрусу — стара російська заготовка. За часів наших предків конфітюр з агрусу вважався царським делікатесом, т.к. ця ягода була дивовижною. Сьогодні агрус доступний. готуємо! опис приготування: Щоб зварити конфітюр з агрусу, необхідно виконати наступне: 1. Візьміть стиглі великі ягод...
Курка у фользі на пару
Рецепт приготування курячих стегенець з грибами, болгарським перцем, ріпчастою цибулею, імбиром і часником. опис приготування: Дієтичну курочку з грибами і овочами добре подавати з картопляним пюре. приготування: Нарізати вершкове масло шматочками. Дрібно нарізати гриби і ріпчасту цибулю. Нарі...
Консервовані огірки з лимонною кислотою
Консервовані огірки з лимонною кислотою виходять ніжніше, ніж з оцтом. Цей рецепт я знайшла в старих записах і спробувала закатати кілька баночок. Дуже сподобалось. Можу поділитися з вами. опис приготування: Консервовані огірки з лимонною кислотою виходять смачними, трохи схожими на угорські м...
Кавові булочки
Всім любителям ранкового напою, що бадьорить хочу запропонувати на пробу кавові булочки. ніжні, повітряні і в міру солодкі, вони стануть відмінним доповненням до чашки кави або чаю. рекомендую! опис приготування: Перед подачею такі булочки можна доповнити глазур'ю, цукровою пудрою, шоколадом. ...
Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...
Консервовані нектарини
Консервовані нектарини і морозиво — мій улюблений осінньо-зимовий десерт. У сезон нектаринів ви просто повинні закатати пару баночок цих чудових солодких фруктів. Пропоную простий рецепт. опис приготування: нектарини — це різновид персика. правда, вони солодше і більш дієтично. Тому їх можуть ...
Куряча грудка з цибулею
Простий і легкий рецепт приготування курячої грудки з цибулею. М'ясо вийде дуже ніжним і дуже смачним. опис приготування: Дуже часто при готуванні куряча грудка виходить сухою і багато початківці господині готують з цього дієтичного м'яса тільки відбивні. Я розповім вам, як приготувати курячу ...
Котлети з рибного фаршу
Якщо вам вже трохи набридли м'ясні котлети, тоді цей рецепт спеціально для вас. Сьогодні я розповім вам, як зробити ароматні і ніжні котлети з рибного фаршу так, щоб вони танули в роті. опис приготування: Я пропоную цей простий рецепт котлет з рибного фаршу спеціально для тих, хто дуже любить ...
Кишеньки з варенням
Рецепт приготування печива з апельсиновою цедрою і начинкою з варення. опис приготування: це печиво (Hamantasch) є традиційним печивом єврейської кухні трикутної форми. Його їдять під час єврейського свята Пурим. З начинок найчастіше використовують мак і чорнослив. тісто, як, правило, робиться...