Рецепт Журавлинний салат зі шпинатом
Рецепт приготування журавлинного салату зі шпинатом. Цей незвичайний салат стане Вашим улюбленим салатом. Його легко і швидко готувати. Смачного!
опис приготування:
У середній каструлі розтопити масло на середньому вогні. Злегка обсмажити мигдаль. Зняти з вогню і дати охолонути.
У великій мисці змішати шпинат зі смаженою мигдалем і журавлиною. В іншій мисці збити насіння кунжуту, насіння маку, цукор, цибуля, паприка, оцет біле вино, яблучний оцет і рослинне мало. Змішати зі шпинатом перед вживанням.
- олія— 1 Ст. ложка
- шпинат— 450 грам
- насіння кунжуту— 2 Ст. ложки
- насіння маку— 1 Ст. ложка
- ріпчаста цибуля— 2 чайних ложки
- паприка— 1/4 Ст. ложки
У великій мисці змішати шпинат зі смаженою мигдалем і журавлиною. В іншій мисці збити насіння кунжуту, насіння маку, цукор, цибуля, паприка, оцет біле вино, яблучний оцет і рослинне мало. Змішати зі шпинатом перед вживанням.
Подібні рецепти
Пісні трубочки з капустою і зеленню
Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-ананасовий соус
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...