Рецепт Куряча вермішель

Рецепт Куряча вермішель
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
легкий суп, який тим не менш добре насичує. І вариться він досить швидко, що не може не радувати зайняту господиню. А їдять його з великим задоволенням як діти, так і дорослі. готуємо смачно!

опис приготування:

Як приготувати курячу вермішель досвідчена господиня знає, цей рецепт — для молодих, початківців кулінарів. Супчик вариться досить швидко, дуже легко і з мінімуму інгредієнтів. Але це не означає, що вийде він несмачним. Цей варіант курячої локшини найпростіший, я не додавала ніяких овочів. Але курячий бульйон з м'ясом і вермішеллю відмінно втамовують голод та й подобається такий суп всім домочадцям.

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • вермішель— 150-200 грам
  • сіль— 1.5 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • зелень кропу— 20 грам
куряча вермішель - фото крок 1 Варимо курячий бульйон. стегенця моєму, морква і цибуля чистимо. Перекладаємо все в каструлю і заливаємо 1.5 літрами води. Я додала ще й стебла петрушки для аромату. Ставимо на плиту.

куряча вермішель - фото крок 2 До закипання можна варити бульйон і на великому вогні, а коли закипить, зменшуємо вогонь і збираємо з поверхні бульйону піну.

куряча вермішель - фото крок 3 Куряче м'ясо готове, виймаємо стегенця з бульйону, а бульйон процідити. Овочі викидаємо.

куряча вермішель - фото крок 4 Відокремлюємо м'ясо від кісток, відправляємо в бульйон. Додамо сіль, перець і лавровий лист. Доводимо до кипіння бульйон.

куряча вермішель - фото крок 5 додаємо вермішель. Варимо суп до готовності вермішелі.

куряча вермішель - фото крок 6 Свіжу зелень помиємо, дрібно нарізаємо і посипаємо вермішель перед подачею. Смачного!

Подібні рецепти

Кесаділья куряча

Молочна вермішель

Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...

Класична куряча піката

Класична куряча піката

спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча гомілка в майонезі

Куряча гомілка в майонезі

Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...