Рецепт Колобки з фаршу

Рецепт Колобки з фаршу
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Давайте спробуємо приготувати колобки з фаршу в пивному соусі. Приготовлені з пивом м'ясні страви мають специфічний смак і легку гірчинку. Дуже смачно виходить!

опис приготування:

Приготуйте фарш. Додайте до нього яйце, сіль і poperčite, добре перемішайте. Зліпити кульки, обваляйте їх у борошні, потім обсмажте з двох сторін. Огірки очистіть і наріжте соломкою. Лук поріжте півкільцями і обсмажте в сковороді. Додайте до цибулі томатний сік з пивом, фурункули. Тефтелі залийте томатним соусом, зверху посипте огірками. Гасіть на слабкому вогні.

  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • Свинина— 500 грам(філе)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова рафінована— 3 Ст. ложки
  • Огірки солені— 2 штуки
  • пиво світле— 125 мілілітрів
  • сік томатний— 250 мілілітрів
  • яйця курячі— 1 штука
Колобки з фаршу - фото крок 1 Для приготування тефтелей потрібно взяти свинячу вирізку, ріпчаста цибуля, яйце, мариновані огірки, томатний сік, світле пиво, рослинна олія, борошно, перець чорний мелений і сіль.

Колобки з фаршу - фото крок 2 М'ясо пропустіть через дрібну решітку м'ясорубки разом з 1 lukovitsey.

Колобки з фаршу - фото крок 3 У фарш додайте яйце, перець, сіль, ретельно вимішайте масу.

Колобки з фаршу - фото крок 4 З отримав фаршу сформуйте кульки завбільшки з невелике куряче яйце, злегка "; пріплюсніте" їх.

Колобки з фаршу - фото крок 5 Тефтелі запаніруйте в борошні.

Колобки з фаршу - фото крок 6 Вироби потрібно обсмажити з двох боків на олії до рум'яності, потім складіть їх ребром у вогнетривкий посуд.

Колобки з фаршу - фото крок 7 Огірки очистіть від шкірки і наріжте тонкою соломкою.

Колобки з фаршу - фото крок 8 Частину, що залишилася цибулину очистіть, розріжте навпіл, а потім кожну половинку наріжте тонкими півкільцями і пропассеруйте в маслі.

Колобки з фаршу - фото крок 9 Змішайте цибулю з томатним соком і пивом, сіль за смаком, vskipyatite.

Колобки з фаршу - фото крок 10 Залийте тефтелі соусом, посипте зверху огірками.

Колобки з фаршу - фото крок 11 Тефтелі згасити на слабкому вогні до м'якості огірків. Блюдо подавайте з картопляним пюре або вареними макаронними виробами.

Подібні рецепти

Колобки «три сиру»

Колобки з спагетті

Колобки "; Три сиру" - це закуска з трьох видів сиру, горіхів, сушеної журавлини і бекону. Це точно не піца, як ви могли подумати, а смачна і святкове закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Поєднання сиру та горіхів класичне і точно перевірена часом. А якщо поексп...

Колобки

Колобки

Якщо не знаєте, чим зайняти себе і своє чадо, то приготуйте що-небудь разом. Ніщо не зближує, як спільна праця. Сьогодні я розповім вам, як приготувати колобки швидко і легко. опис приготування: Такі колобки стануть прекрасною паличкою — виручалочкою на той випадок, якщо вашій родині захотілос...

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Ковбаски з соєвого фаршу

Ковбаски з соєвого фаршу

Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі. опис приготування: Як приготувати ковбаски з сої? 1. Для приготування пісних ковбасок з сої споча...

Котлети з фаршу курячої грудки

Котлети з фаршу курячої грудки

М'ясо курки (особенно грудинка) є корисним і низькокалорійним, тому котлети, приготовлені з фаршу курячої грудки, можуть цілком вважатися корисним стравою. Спробуйте приготувати! опис приготування: А давайте сьогодні на обід приготуємо котлети з фаршу курячої грудки за цим рецептом. Котлетки в...