Рецепти batal.com.ua

Компот з нектаринів

Компот з нектаринів

Щоб холодною зимою згадувати про тепле літо, неодмінно підготуйте на зиму компот з нектаринів. легкий, ароматний і смачний напій припаде до смаку всім. опис приготування: Компот з нектаринів дуже ароматний і дуже смачний. Раджу вам зробити на пробу кілька баночок і, я впевнена, в наступному ро...

Коктейль «вільна куба»

Коктейль «вільна куба»

Сьогодні ми приготуємо коктейль під назвою "; Вільна куба ";. Це один з найбільш популярних коктейлів в світі. Робиться він на основі рому і коли. Коктейль хороший на смак і чудово освіжає! опис приготування: Є безліч варіацій даного коктейлю. Хтось готує його з додаванням світлого рому, хтось...

Кесаділья де Камаронес

Кесаділья де Камаронес

Пік популярності цієї страви припав на кінець 80-их років в США. Мексиканська закуска підкорила Америку. кількість порцій: 2 катування— 1 штука креветки— 12 штук цибулина— 1 штука червоний солодкий перець— 1 штука зелений солодкий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смак...

Копчення риби на природі

Копчення риби на природі

Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань. опис приготування: Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби мож...

Курка з оливками

Суп рецепти «Пити»

Рецепт приготування курки з томатами, солодким перцем і оливками в білому вині. Французька кухня. кількість порцій: 6 курині ніжки— 6 штук(з шкірою) вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 4 Ст. ложки цибулина— 1 штука часник— 5 зубчиків зелений перець— 2 штуки консервовані помідори— 780 гра...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Картопля, жареный с овощами по-азиатски

Картопля, жареный с овощами по-азиатски

Кто же не любит жареную картошечку, да еще и с румяной поджаристой корочкой! А вот попробуйте добавить к ней немного овощей и острых приправ, и новый вкус вас приятно удивит! опис приготування: Мы привыкли жарить лук вместе с картошкой до румяной корочки. Попробуйте добавить лук в самом конце ...

Кавовий пиріг з апельсинами

Кавовий пиріг з апельсинами

Не дуже солодкий, повітряний кавовий пиріг ідеально підійде на сніданок або полуденок. Соковите і яскраве оформлення порадує око. Тому випічка також підійде і для святкового столу. опис приготування: Завдяки меду виходить глазурований апельсин. Неймовірний аромат і ніжний смак. Тортик цілком м...

Кимчи з помідорів

Кимчи з помідорів

Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого пер...

Коліно по-чеськи

Коліно по-чеськи

Знамените страва чеської кухні — коліно по-чеськи. Щоб спробувати його, не варто бігти в чеська ресторан. Давайте приготуємо його вдома і влаштуємо свято шлунку. опис приготування: Якщо ви побували в подорож по Чехії, ви не могли не спробувати блюдо, яке часто називають візитною карткою цієї к...

Класична Кривава Мері

Класична Кривава Мері

Рецепт приготування «Кривавої Мері» в тому вигляді, як вона і була задумана гурманами. опис приготування: Більшість обивателів вважають, що налив на дно склянки томатний сік і за ножа пустивши на нього другим шаром горілку вони роблять напій під назвою «Кривава Мері». Сьогодні у вас є шанс від...

Курка в соусі теріякі в духовці

Курка в соусі теріякі в духовці

Майже півтора року тому я познайомилася з прекрасним блюдом азіатської кухні. безсумнівно, воно стало одним з улюблених варіантів, яке підійде для багатьох випадків. Сьогодні хочу поділитися ним з вами. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати курку в соусі теріякі в духовці. Пікан...

Кляр на пиві

Кляр на пиві

дуже незвичайний, але в той же час неймовірно смачний кляр, який можна використовувати, як для риби і м'яса, так і для обсмажування овочів. Загалом, На всі випадки життя! опис приготування: Цей чудовий і простий рецепт клярі на пиві має ряд переваг перед будь-якими іншими клярі. По перше, він ...

Крабові палички в тесті

Крабові палички в тесті

Крабові палички — це прекрасний продукт не тільки для салатів, але і для ситних закусок. Рекомендую простий рецепт приготування крабових паличок в тесті для великих компаній! опис приготування: Пару раз пробувала робити крабові палички в клярі, але у мене він погано виходив. Вирішила спробуват...

Крильця в духовці на решітці

Крильця в духовці на решітці

Любите гриль? тоді дізнайтеся, як приготувати крильця в духовці на решітці — хрусткі крильця в домашніх умовах, які за смаком нагадують приготовані на грилі. опис приготування: Я люблю кисло-солодкий присмак таких крилець. Але якщо ви любите щось більш пікантне, то в соус можна додати натертий...

Кишеньки з хліба з креветками

Кишеньки з хліба з креветками

прекрасна закуска, яка представляє собою "; кишеньки" з обсмаженого хрусткого хліба, наповнені пікантним салатом з авокадо і креветок. Дуже смачно, незвично і досить просто готується. опис приготування: незвичайна закуска, нескладна в приготуванні. Хрусткі шматочки смаженого білого хліба, начи...

Купати з кальмарів

Купати з кальмарів

Не вимагає багато часу для приготування цього нехитрого страви. Приготовлені купати можна заморожувати в холодильнику і використовувати в міру необхідності. обов'язково приготуйте! опис приготування: У подрібнені кальмари додаємо сіль і спеції за смаком. Наповнюємо підготовлені очищені свинячі...

Курка з цибулею, картоплею і часником

Курка з цибулею, картоплею і часником

Рецепт приготування ароматної смаженої курки з молодою картоплею, червоною цибулею, часником, лимоном і чебрецем. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Розрізати курку на 8 частин і грудку навпіл хрест-навхрест. Розрізати молода картопля навпіл або на 4 частини. Роз...

Кета копчена

Кета копчена

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Коктейль Bacardi

Коктейль Bacardi

Класичний рецепт рожевого алкогольного коктейлю Bacardi. опис приготування: Кинути в шейкер кубики льоду. влити 1,5 частина білого рому, 1 частина лимонного соку, 0,5 частина цукрового сиропу і 1 чайну ложку гренадіна. гарненько збовтати. Розлити коктейль в охолоджені келихи. Прикрасити часточ...