Рецепт Картопля, жареный с овощами по-азиатски

Рецепт Картопля, жареный с овощами по-азиатски
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Кто же не любит жареную картошечку, да еще и с румяной поджаристой корочкой! А вот попробуйте добавить к ней немного овощей и острых приправ, и новый вкус вас приятно удивит!

опис приготування:

Мы привыкли жарить лук вместе с картошкой до румяной корочки. Попробуйте добавить лук в самом конце – почти сырой, он очень изменит вкус картошки. Жарьте в просторной посуде, чтобы можно было свободно перемешивать блюдо.

  • Картопля— 600 грам
  • баклажан— 200 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Перець солодкий— 1 штука(краще 2 половинки різних кольорів)
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • олія кунжутна— 1 Ст. ложка
  • суміш прянощів— 1 Ст. ложка(китайская смесь усанмянь или малосянь)
  • сіль— За смаком
Картопля, жареный с овощами по-азиатски - фото крок 1 Овочі очистіть, вымойте и хорошо обсушите полотенцем. Нарежьте картофель брусочками среднего размера. Хорошо разогрейте масло в воке, глубоком сотейнике или казане. Обжарьте картошку до румяной корочки и полуготовности.

Картопля, жареный с овощами по-азиатски - фото крок 2 Добавьте морковь и баклажан, нарезанные брусочками немного тоньше картофеля. смажте, помішуючи, 3-4 хвилини.

Картопля, жареный с овощами по-азиатски - фото крок 3 Добавьте сладкий перец и чеснок, нарізані соломкою. Смажте пару хвилин.

Картопля, жареный с овощами по-азиатски - фото крок 4 додайте цибулю, нарізаний тонкою соломкою. Полийте кунжутним маслом. Перемешайте и посолите по вкусу. Добавьте смесь пряностей и перемешайте еще раз.

Картопля, жареный с овощами по-азиатски - фото крок 5 Снимите с огня и сразу же подавайте, посыпав кунжутом и острым перцем по вкусу.

Подібні рецепти

Картопля «Dofinua»

Рецепт картоплі в горщиках в духовці

Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...

Картопля, фарширований сиром

Картопля, фарширований сиром

М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...

Картопля «герцогиня»

Картопля «герцогиня»

Рецепт приготування картопляного пюре незвичайної форми з жовтками, вершками і мускатним горіхом. опис приготування: Картопля «Герцогиня» — оригінальний спосіб подачі звичайного картопляного пюре і ефектний гарнір для святкового столу. Картопляну масу можна приготувати заздалегідь і зберігати ...

Картопля гратен

Картопля гратен

Гратен - це страва французької кухні. Його відмінна характеристика - це золотава скоринка. Зробити його можна з різних овочів. Покажу класичний рецепт, як приготувати картоплю гратен. опис приготування: Гратен - це смачне і соковите блюдо. Картоплю нарізають тонкими скибочками і укладають шара...

Картопля з Дофіне

Картопля з Дофіне

Рецепт приготування картоплі з Дофіне, викладеного шарами, заправленого вершками і приправленого часником. опис приготування: Оригінальний рецепт картоплі, який прийшов до нас з французької провінції Дофіне. Цей ніжний на смак картопля виступить відмінним гарніром до м'яса або овочів. Пориньте...