Рецепт Коліно по-чеськи
Знамените страва чеської кухні — коліно по-чеськи. Щоб спробувати його, не варто бігти в чеська ресторан. Давайте приготуємо його вдома і влаштуємо свято шлунку.
опис приготування:
Якщо ви побували в подорож по Чехії, ви не могли не спробувати блюдо, яке часто називають візитною карткою цієї країни. Мова звичайно ж про страву, яке чехи називають "; Печено вепрево коліно ";. ми спробували, і нам сподобалося і захотілося будинку створити таке ж. Приготувати в домашніх умовах коліно по-чеськи зовсім нескладно. головне — бажання. А рецепт коліно по-чеськи з фото допоможе вам і підкаже як це зробити. Зазвичай чехи подають коліно з капустою і пивом. Капусту ми теж приготуємо, а ось за пивом — в магазин. Уважно читаємо рецепт, закуповуємо інгредієнти, дивимося фото і беремося готувати. Все у вас вийде!
- Свиняча рулька— 1-1,5 кілограма
- Цибуля— 3-4 штук
- морква— 1 штука
- яблука— 3-4 штук
- капуста свіжа— 400 грам
- Капуста квашена— 400 грам
- часник— 4-5 зубчиків
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 2/3 Ст. ложки(0,5 столової ложки — для варіння рульки, інше — в капусту)
- імбир— 1 штука(за бажанням корінець 2 см)
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- майонез— 3-4 Ст. ложок
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
- Лавровий лист— 1 штука
Свіжу капусту шаткуємо, злегка солимо і пам'ятаємо, щоб вона пустила сік.
цибуля чистий, нарізаємо і ставимо обсмажувати на рослинній олії. Краще це робити відразу в каструлі, в якій будемо гасити капусту.
Додаємо до цибулі свіжу капусту, тушкуємо хвилин 15. Потім додаємо квашену капусту і тушкуємо далі.
Яблука очищаємо від серцевини і нарізаємо дрібною соломкою. Додаємо до капусти і тушкуємо хвилин 20 на невеликому вогні. хв 5 до кінця готування пробуємо капусту і, якщо необхідно додаємо сіль. Потім додаємо цукор, перемішуємо і тушкуємо далі.
Робимо соус для рульки. Для цього очистимо часник і імбир. імбир натерти на тертці, часник просто подрібнити. Змішуємо з майонезом і додамо чорного меленого перцю.
Зварену рульку виймаємо з бульйону, перекладываем в посуду, в якій будемо запікати в духовці. Змащуємо соусом.
Запікаємо рульку хвилин 20-25 в духовці при температурі 200 градусів. Ось така вона вийде рум'яна.
Подібні рецепти
Варення з персиків з апельсинами
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...