Рецепт Коліно по-чеськи

Рецепт Коліно по-чеськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Знамените страва чеської кухні — коліно по-чеськи. Щоб спробувати його, не варто бігти в чеська ресторан. Давайте приготуємо його вдома і влаштуємо свято шлунку.

опис приготування:

Якщо ви побували в подорож по Чехії, ви не могли не спробувати блюдо, яке часто називають візитною карткою цієї країни. Мова звичайно ж про страву, яке чехи називають "; Печено вепрево коліно ";. ми спробували, і нам сподобалося і захотілося будинку створити таке ж. Приготувати в домашніх умовах коліно по-чеськи зовсім нескладно. головне — бажання. А рецепт коліно по-чеськи з фото допоможе вам і підкаже як це зробити. Зазвичай чехи подають коліно з капустою і пивом. Капусту ми теж приготуємо, а ось за пивом — в магазин. Уважно читаємо рецепт, закуповуємо інгредієнти, дивимося фото і беремося готувати. Все у вас вийде!

  • Свиняча рулька— 1-1,5 кілограма
  • Цибуля— 3-4 штук
  • морква— 1 штука
  • яблука— 3-4 штук
  • капуста свіжа— 400 грам
  • Капуста квашена— 400 грам
  • часник— 4-5 зубчиків
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 2/3 Ст. ложки(0,5 столової ложки — для варіння рульки, інше — в капусту)
  • імбир— 1 штука(за бажанням корінець 2 см)
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • майонез— 3-4 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • Лавровий лист— 1 штука
Коліно по-чеськи - фото крок 1 Рульку моєму і ставимо варити разом з очищеною морквою і цибулею. Варити не менше 1 годину, якщо рулька невелика. велику — годину 2. хв 15 до закінчення варіння додати 0,5 столової ложки солі і лавровий лист.

Коліно по-чеськи - фото крок 2 Свіжу капусту шаткуємо, злегка солимо і пам'ятаємо, щоб вона пустила сік.

Коліно по-чеськи - фото крок 3 цибуля чистий, нарізаємо і ставимо обсмажувати на рослинній олії. Краще це робити відразу в каструлі, в якій будемо гасити капусту.

Коліно по-чеськи - фото крок 4 Додаємо до цибулі свіжу капусту, тушкуємо хвилин 15. Потім додаємо квашену капусту і тушкуємо далі.

Коліно по-чеськи - фото крок 5 Яблука очищаємо від серцевини і нарізаємо дрібною соломкою. Додаємо до капусти і тушкуємо хвилин 20 на невеликому вогні. хв 5 до кінця готування пробуємо капусту і, якщо необхідно додаємо сіль. Потім додаємо цукор, перемішуємо і тушкуємо далі.

Коліно по-чеськи - фото крок 6 Робимо соус для рульки. Для цього очистимо часник і імбир. імбир натерти на тертці, часник просто подрібнити. Змішуємо з майонезом і додамо чорного меленого перцю.

Коліно по-чеськи - фото крок 7 Зварену рульку виймаємо з бульйону, перекладываем в посуду, в якій будемо запікати в духовці. Змащуємо соусом.

Коліно по-чеськи - фото крок 8 Запікаємо рульку хвилин 20-25 в духовці при температурі 200 градусів. Ось така вона вийде рум'яна.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Варення з персиків з апельсинами

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...