Рецепт Кимчи з помідорів
Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів.
опис приготування:
Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого перцю чилі можна використовувати сушені пластівці чилі. якщо любите, то додайте в начинку трохи тертого свіжого імбиру. Це гостра закуска виходить не тільки смачною, але і корисною. Як і всі ферментовані продукти, вона сприятливо діє на травлення. Тому записуйте рецепт!
- помідори— 1 кілограм
- Цибуля зелена— 100 грам
- Перець чилі— За смаком
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- часник— 20 грам
Часник натріть на дрібній тертці, зелену цибулю і перець чилі дрібно наріжте.
У мисці змішайте цукор і соєвий соус. додайте чилі, цибуля і часник. перемішайте.
помідори помийте, обсушити і видаліть плодоніжки. Зробіть надрізи навхрест.
Наповніть помідори начинкою з лука. Перекладіть помідори в харчовій контейнер або каструлю. Закрийте кришкою і залиште на 24 години при кімнатній температурі.
Кимчи з помідорів готове, смачного!
Подібні рецепти
Кимчи зі свининою
Якщо ви ще не знайомі з цією стравою корейської кухні або використовуєте в якості основи тільки традиційну пекінську капусту, дуже рекомендую поглянути на цей нескладний і дуже класний варіант. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати кимчи з огірком. Рекомендую взят...
Кимчи із зеленої цибулі
Сьогодні я пропоную вам приготувати смачну корейську закуску з зеленої цибулі кимчи. робиться швидко, а виходить дуже смачно! опис приготування: Цю корейську закуску можна робити протягом усього року. Влітку з свіжої цибулі з маленькими цибулинами, а взимку з магазинного. Перець найкраще підій...
Карпаччо з помідорів
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...
Кетчуп з помідорів і яблук на зиму
Домашній кетчуп ніколи не зрівняється з кетчупом з магазину. У ньому немає загусники, консервантів та інших шкідливих добавок. А як приємно відкрити баночку з кетчупом взимку! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготувати кетчуп з помідорами і яблуками дуже просто, потрібно зовсім н...
Кетчуп з помідорів
Домашній кетчуп з помідорів не йде ні в яке порівняння з магазинним. він — свіжий, ароматний, не містить консервантів. Такий кетчуп з помідорів можна зберігати в холодильнику до трьох тижнів. опис приготування: У кетчуп з помідорів можна додати улюблені спеції на свій смак. А варити його можна...