Рецепт Кимчи з помідорів

Рецепт Кимчи з помідорів
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого перцю чилі можна використовувати сушені пластівці чилі. якщо любите, то додайте в начинку трохи тертого свіжого імбиру. Це гостра закуска виходить не тільки смачною, але і корисною. Як і всі ферментовані продукти, вона сприятливо діє на травлення. Тому записуйте рецепт!

  • помідори— 1 кілограм
  • Цибуля зелена— 100 грам
  • Перець чилі— За смаком
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • часник— 20 грам
Кимчи з помідорів - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Кимчи з помідорів - фото крок 2 Часник натріть на дрібній тертці, зелену цибулю і перець чилі дрібно наріжте.

Кимчи з помідорів - фото крок 3 У мисці змішайте цукор і соєвий соус. додайте чилі, цибуля і часник. перемішайте.

Кимчи з помідорів - фото крок 4 помідори помийте, обсушити і видаліть плодоніжки. Зробіть надрізи навхрест.

Кимчи з помідорів - фото крок 5 Наповніть помідори начинкою з лука. Перекладіть помідори в харчовій контейнер або каструлю. Закрийте кришкою і залиште на 24 години при кімнатній температурі.

Кимчи з помідорів - фото крок 6 Кимчи з помідорів готове, смачного!

Подібні рецепти

Кимчи з огірком

Кимчи зі свининою

Якщо ви ще не знайомі з цією стравою корейської кухні або використовуєте в якості основи тільки традиційну пекінську капусту, дуже рекомендую поглянути на цей нескладний і дуже класний варіант. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати кимчи з огірком. Рекомендую взят...

Кимчи із зеленої цибулі

Кимчи із зеленої цибулі

Сьогодні я пропоную вам приготувати смачну корейську закуску з зеленої цибулі кимчи. робиться швидко, а виходить дуже смачно! опис приготування: Цю корейську закуску можна робити протягом усього року. Влітку з свіжої цибулі з маленькими цибулинами, а взимку з магазинного. Перець найкраще підій...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...

Кетчуп з помідорів і яблук на зиму

Кетчуп з помідорів і яблук на зиму

Домашній кетчуп ніколи не зрівняється з кетчупом з магазину. У ньому немає загусники, консервантів та інших шкідливих добавок. А як приємно відкрити баночку з кетчупом взимку! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготувати кетчуп з помідорами і яблуками дуже просто, потрібно зовсім н...

Кетчуп з помідорів

Кетчуп з помідорів

Домашній кетчуп з помідорів не йде ні в яке порівняння з магазинним. він — свіжий, ароматний, не містить консервантів. Такий кетчуп з помідорів можна зберігати в холодильнику до трьох тижнів. опис приготування: У кетчуп з помідорів можна додати улюблені спеції на свій смак. А варити його можна...