Рецепт Кимчи із зеленої цибулі
Сьогодні я пропоную вам приготувати смачну корейську закуску з зеленої цибулі кимчи. робиться швидко, а виходить дуже смачно!
опис приготування:
Цю корейську закуску можна робити протягом усього року. Влітку з свіжої цибулі з маленькими цибулинами, а взимку з магазинного. Перець найкраще підійде "; кочукару" середнього помелу. Саме тому я використовувала чилі грубого помелу. Кунжут брати найкраще білий, але можна замінити на коричневий або навіть чорний.
- Цибуля зелена— 250 грам
- соус соєвий— 50 мілілітрів
- Перець чилі— 2 чайних ложки
- часник— 2 зубчики
- цукор— 1 Ст. ложка
- кунжут— 3 Ст. ложки
- борошно рисове— 1 Ст. ложка
- вода— 100 мілілітрів
- імбир— 10 грам(свіжий)
лук вимийте, переберіть і складіть в глибоку скляний посуд, закрийте. Залийте цибулю соєвим соусом, потрясіть і залиште на 20 хвилин.
У каструлю налийте холодну воду і всипте рисову муку. Перемішайте до однорідного стану.
Поставте на повільний вогонь і доведіть до загустіння. Зніміть з вогню і остудіть.
Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Покладіть в каструлю з рисової масою.
Часник очистіть і подрібніть. Додайте до імбиру.
Всипте перець чилі. В оригіналі додається невеликий перець, але я додала великий, нам так більше подобається.
Кунжут я взяла коричневий. Підсушіть його на сковороді до легкого аромату. Додайте в каструлю з рисової масою і спеціями.
Всипте цукровий пісок.
Все ретельно перемішайте.
Перелийте соєвий соус з чаші де маринувався зелена цибуля. І ретельно перемішайте.
Тепер візьміть маленький пучок зеленої цибулі і гарненько натріть його по всій довжині. Зробите так з усім цибулею.
Зв'яжіть намазаний цибулю маленькими пучками. Якщо зелена цибуля довгий, зав'яжіть маленький пучок вузлом вгорі і окремим пір'їнкою внизу. У мене не великий, тому я зав'язала тільки вузлом.
Складіть все у чашу, закрийте і залиште при кімнатній температурі на одну добу.
Потім охолодіть і подавайте до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Кимчи з рисом
Кимчи - блюдо з корейської кухні. Квашені овочі з гострим перцем, зеленою цибулею і часником. Зазвичай для кимчи використовують пекінську капусту, але я пропоную приготувати кимчи з помідорів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кимчи з помідорів. Замість свіжого пер...
Кимчи з огірком
Якщо ви ще не знайомі з цією стравою корейської кухні або використовуєте в якості основи тільки традиційну пекінську капусту, дуже рекомендую поглянути на цей нескладний і дуже класний варіант. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати кимчи з огірком. Рекомендую взят...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...