Рецепт Котлети з консервованої сайри

Рецепт Котлети з консервованої сайри
Кількість порцій: 9 Час приготування: 30 хв.
Рибні котлети - це не тільки дуже смачно, але корисно. Цього разу пропоную поласувати котлетами з консервованої сайри, рецепт яких простий, але має деякі секрети.

опис приготування:

Ділюся з вами рецептом приготування котлет з консервованої сайри. Такі котлети можна подавати з картопляним пюре, рисом, гречкою і т.д. Не забудьте також овочів і зелені. За смаком котлети з консервованої сайри виходять дуже незвичайними, навіть не знаю з чим порівняти — краще один раз спробувати самому, і все стане ясно. Отже, розповідаю як робити котлети з консервованої сайри!

  • Консервна банка сайри— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Картопля— 2 штуки
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Манна крупа— 7 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Котлети з консервованої сайри - фото крок 1 1. Консерви Саїр (будь-яку, тільки не в томатному соусі) розминаємо виделкою.

Котлети з консервованої сайри - фото крок 2 2. Потім на дрібній тертці натираємо цибулину.

Котлети з консервованої сайри - фото крок 3 3. Те ж саме робимо з картоплею.

Котлети з консервованої сайри - фото крок 4 4. У мисці змішуємо рибу, цибуля і картопля. Vbivaem яйця, додаємо манну крупу і борошно, вливаємо сік з банки з-під сайри. Солимо і перчимо. Можна також додати спеції для риби або будь-які інші приправи на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Котлети з консервованої сайри - фото крок 5 5. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, після чого за допомогою черпака або великий ложки коржами наливаємо фарш. Обсмажуємо котлети з обох сторін. Коли котлети будуть готові, вливаємо в сковороду трохи окропу (приблизно півсклянки), накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 1 хвилину. Це робиться для того, щоб котлети стали м'якими.

Котлети з консервованої сайри - фото крок 6 6. Зливаємо залишки води, викладаємо котлети на блюдо і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Куряча грудка в кефірі в духовці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...