Рецепт Коричное печенье по Дюкану

Рецепт Коричное печенье по Дюкану
Кількість порцій: 8 Час приготування: 35 хв.
Хочу вам розповісти, как приготовить коричное печенье по Дюкану, вкусное и неимоверно ароматное. И при всем это весьма диетический рецепт, который замечательно впишется в программу похудения!

опис приготування:

Перед вами простой рецепт вкусной и диетической сладости, которая точно придется по душе всем тем, кто без ума от вкусной и вместе с тем элегантной выпечки, яка, до того ж, еще и сантиметров лишних на талии не добавляет. розповім, как приготовить коричное печенье по Дюкану, прямо зараз!

  • Клейковина— 2 Ст. ложки
  • Висівки— 6 Ст. ложок
  • Молоко сухе знежирене— 8 Ст. ложок(2 ст. L. для глазурі, інше - в тісто)
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • молоко— 4 Ст. ложки
  • обкладинка— 1 Ст. ложка
  • лимон— 1 штука(тільки цедра)
  • яйця— 2 штуки(тільки жовтки)
  • Сир— 100 грам
  • цукрозамінник— 1 За смаком
Коричное печенье по Дюкану - фото крок 1 1. Смешаем для начала все наши сухие компоненты: висівки, клейковину, сухое молоко и сахарозаменитель. Затем понемногу добавим мягкий творог, корицю, желтки и цедру.

Коричное печенье по Дюкану - фото крок 2 2. Вот такое будет по консистенции тесто. Формируем из него будущие печеньки.

Коричное печенье по Дюкану - фото крок 3 3. Выпекаем печенье по Дюкану при 200 градусах 15-20 хвилин. Выключаем духовку и оставляем выпечку внутри на 10 хвилин.

Коричное печенье по Дюкану - фото крок 4 4. Для глазури смешиваем молоко с крахмалом, заменителем сахара и сухим молоком до однородности. В эту смесь окунаем каждое печенье и даем постоять, поки глазур не застигне. Готово!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Оладки на кислим молоком (легкий рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...