Рецепти batal.com.ua
Кава «Романо»
Кава "; Романо" — яскравий і ароматний еспрессо. Подають його разом з лимонним соком і лимонною цедрою, приправлений солодким цукром або медом. Напій моментально бадьорить і додає сил з самого ранку! опис приготування: Напій небажано вживати натщесерце, але він обов'язково подається до сніданк...
Цукерки «тірамісу»
думаю, всім відомий смак італійського десерту "; Тірамісу ";. Але не завжди хочеться довго вичікувати, поки готовий десерт настоїться і просочиться. Для цього випадку можна скористатися ось таким рецептом! опис приготування: У такі цукерки можна додати трохи мелених горіхів. Смак від цього тіл...
Котлети з квасолі
виявляється, кухня без м'яса може бути не менш, а, навіть більш смачна, ніж м'ясна. здається, котлети — істинно м'ясне блюдо, однак рецепт вегетаріанських котлет з квасолі стане для вас відкриттям! опис приготування: Парочка цінних порад при приготуванні котлет з квасолі. По перше, при приготу...
Каша кукурудзяна на молоці з сиром
Ранок буде добрим, коли на столі смачний сніданок, ситний і корисний. наприклад, ось така каша з кукурудзяної крупи з сиром. Вкуснятина, скажу я вам! опис приготування: Кукурудзяна крупа не містить глютену, добре засвоюється організмом, має багатий склад. Приготована на молоці і присмачена ще...
Рецепти салат «наречена»
Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад. опис приготування: Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам по...
Полуничний салат з кренделями
Салат складається з 3-х шарів: полуниця, вершковий сир і скоринка з кренделів. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). змішати кренделі, 4 1 / 2 столові ложки цукру з розтопленим вершковим маслом. Викласти на дно форми. випікати 10 хвилин. відкладі...
Котлети з індички і курки
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Клубний сендвіч
Клубний сендвіч — це дуже популярний в Сполучених Штатах бутерброд, який у нас прозвали просто трикутником. Сендвіч виходить дуже смачним і оригінальним — не у випадку з тривіальним бутиком. опис приготування: Наскільки я знаю, клубний сендвіч в Сполучених Штатах за популярністю вже поступово ...
Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто
Східноєвропейський рецепт приготування галушок з гарбуза з коріандром. кількість порцій: 4 гарбуз— 200 грам(натерти) мука— 2 склянки яйце— 1 штука мускатний горіх— 1 штука сіль— 1 штука перець— 1 штука складові змішуємо гарбуз, 1 склянка борошна, яйце, мускатний горіх. Додати щ...
Курка Мішві
Простий рецепт приготування ліванського страви з курки. Жареная курочка гриль. опис приготування: У середній мисці змішати інгредієнти для маринаду. Розріжте курку на шматочки, замочіть в маринаді і поставте в холодильник на ніч. Розігрійте гриль і викладіть курочку на решітку. обсмажуйте по 1...
Кефір і зелені яблука
Простий рецепт приготування кефіру з зеленими яблуками здатний допомогти організму позбавитися від зайвих кілограмів, вивести шкідливі речовини і знову повернутися в тонус. Особливо актуально для дам. опис приготування: Втім, коктейль з кефіру і зелених яблук припаде до смаку не тільки мамам, ...
Заголовок дужка
Рецепт приготування кукурудзяної каші. опис приготування: Кукурудзяна каша дуже смачна і корисна, вона багата вітамінами і знижує бродіння в кишечнику. приготування: замочити родзинки. Промити кукурудзяну крупу, викласти в каструльку, залити гарячою водою, посолити, приправити сіллю, масло і р...
Свіжий крем
Свіжий крем (Creme Fraiche) — французький кисломолочний продукт, активно використовується в приготуванні найрізноманітніших страв і делікатесів. Рецепт крем-фреш підкуповує своєю простотою. пробуємо! опис приготування: Свіжий крем — це французький кисломолочний продукт, дуже схожий на сметану,...
Куряча гомілка під соусом
Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...
Креветки в соєвому соусі смажені
звичайно, навіть якщо просто відварити креветки, вийде чудово. Але якщо ви хочете підкреслити їх смак і приготувати відмінне блюдо, тоді обсмажте їх в соєвому соусі, адже це відмінне поєднання. опис приготування: Готувати креветки дуже легко, адже на це йде мінімум часу, а результат при цьому ...
Варення з нектаринами
Конфітюр з нектаринів дуже просто приготувати. Його можна з'їсти відразу ж. Ну тому що дуже смачно. А можна закрити в баночці і зберігати в холодильнику. Давайте його приготуємо. опис приготування: Рецепт конфитюра з нектаринів дійсно дуже простий. Це чудовий десерт на всі випадки життя. Я мож...
Картопля з баклажанами
Відразу попереджаю - це блюдо не для тих, хто піклується про свою фігуру. Калорій в ньому, звичайно, мільйон, але зате смак - просто незрівнянний! Готуємо картоплю з баклажанами. опис приготування: це, до речі, єдине блюдо з баклажанами, що їсть один мій знайомий - взагалі-то «синенькі» він те...
Компот із слив без стерилізації
Компот із слив без стерилізації - смачна, дуже швидка і неймовірно ароматна заготівля. У міру солодкий і в міру кислий, яскравий, освіжаючий компот порадує вас і ваших близьких в будь-який час року. опис приготування: Компот із слив дуже смачний і ароматний. А щоб по максимуму зберегти всі кор...
Куряча грудка в сухарях
Люблю готувати куряче м'ясо, тому що його можна подати на вечерю дорослим і дітям. А щоб не стояти довго біля плити, я роблю все по дуже простому рецептом, як приготувати курячу грудку в сухарях. опис приготування: Завдяки паніровці м'ясо зберігає всі соки, а зверху виходить рум'яна і апетитна...
Крем-карамель в горщиках
Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць. опис приготування: Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмісто...