Рецепт Котлети з квасолі

Рецепт Котлети з квасолі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
виявляється, кухня без м'яса може бути не менш, а, навіть більш смачна, ніж м'ясна. здається, котлети — істинно м'ясне блюдо, однак рецепт вегетаріанських котлет з квасолі стане для вас відкриттям!

опис приготування:

Парочка цінних порад при приготуванні котлет з квасолі.

По перше, при приготуванні основної суміші (ще в комбайні) для котлет з квасолі, слід переконатися, що суміш виходить однорідною і досить дрібнозернистої. Однак, не потрібно сильно дрібнити, в іншому випадку отримати пюре, з якого неможливо буде зліпити котлети.

По-друге, якщо з суміші погано ліпляться котлети, то можна додати ще більше панірувальних сухарів в саму суміш.

По-третє, якщо котлети з квасолі вам здалися занадто тендітними, то замість того, щоб смажити на сковороді, їх можна запекти в розігрітій до 175 градусів духовці. Головне не забути в середині процесу запікання перевернути їх.


  • Банка консервованої квасолі— 1 штука(450 м)
  • Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Болгарський червоний перець— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • Червоний гострий перець— 1 Чайна ложка
Котлети з квасолі - фото крок 1 В кухонный комбайн добавить разрезанный по палам болгарский перец (без насіння), нарезанный лук и порубленный чеснок. Все размельчить. Можно так же воспользоваться блендером.

Котлети з квасолі - фото крок 2 Затем в комбайн добавить фасоль и все еще раз хорошенько размельчить.

Котлети з квасолі - фото крок 3 Порубить петрушку.

Котлети з квасолі - фото крок 4 Однородную смесь из комбайна переложите в глубокую миску, додайте до неї зелень, яйце, приправи, гострий перець, соєвий соус. Главное не добавляйте масло и сухарей.

Котлети з квасолі - фото крок 5 Все добре перемішайте. Затем оцените смесь, если она получается жидковатой, то советую процедить ее через мелкое сито. Добавить сухарей и все еще раз хорошо перемешать (виделкою).

Котлети з квасолі - фото крок 6 Слепить котлетку нужной формы и обвалять в панировочных сухарях.

Котлети з квасолі - фото крок 7 Розігрійте пательню, добавьте масла и обжарьте котлеты с двух сторон до коричневого цвета.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Лобіо з червоної квасолі (класичний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...