Рецепт Котлети з квасолі
виявляється, кухня без м'яса може бути не менш, а, навіть більш смачна, ніж м'ясна. здається, котлети — істинно м'ясне блюдо, однак рецепт вегетаріанських котлет з квасолі стане для вас відкриттям!
опис приготування:
Парочка цінних порад при приготуванні котлет з квасолі.
По перше, при приготуванні основної суміші (ще в комбайні) для котлет з квасолі, слід переконатися, що суміш виходить однорідною і досить дрібнозернистої. Однак, не потрібно сильно дрібнити, в іншому випадку отримати пюре, з якого неможливо буде зліпити котлети.
По-друге, якщо з суміші погано ліпляться котлети, то можна додати ще більше панірувальних сухарів в саму суміш.
По-третє, якщо котлети з квасолі вам здалися занадто тендітними, то замість того, щоб смажити на сковороді, їх можна запекти в розігрітій до 175 градусів духовці. Головне не забути в середині процесу запікання перевернути їх.
- Банка консервованої квасолі— 1 штука(450 м)
- Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
- часник— 3 зубчики
- Болгарський червоний перець— 1 штука
- яйце— 1 штука
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- кмин— 1 Чайна ложка
- Червоний гострий перець— 1 Чайна ложка
Затем в комбайн добавить фасоль и все еще раз хорошенько размельчить.
Порубить петрушку.
Однородную смесь из комбайна переложите в глубокую миску, додайте до неї зелень, яйце, приправи, гострий перець, соєвий соус. Главное не добавляйте масло и сухарей.
Все добре перемішайте. Затем оцените смесь, если она получается жидковатой, то советую процедить ее через мелкое сито. Добавить сухарей и все еще раз хорошо перемешать (виделкою).
Слепить котлетку нужной формы и обвалять в панировочных сухарях.
Розігрійте пательню, добавьте масла и обжарьте котлеты с двух сторон до коричневого цвета.
Подібні рецепти
Лобіо з червоної квасолі (класичний рецепт)
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...